vrijdag 28 juli 2017

Originele xbox one voeding

Vind xbox one voeding op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Prijs is voor de stuks. Zo goed als nieuw, origineel. Een nog vrij jonge xbox one elite.

Jaar oud en nog een kleine halfjaar zit er garantie op. Aangeschaft bij game mania. Alle kabels en een nieuwe voeding. Nieuw en gecontroleerd op een goede en fluister stille werking. Direct uit voorraad leverbaar.


Alleen hoge kwaliteit en originele. Probeer de volgende oplossingen.

Met welke console hebt u stroomproblemen? Wordt geleverd inclusief voedingskabel waarmee u de power adapter kunt verbinden met het stopcontact. Als ik wat verder gezocht ha kon ik voor minder geld een originele laten afkomen. Deze maakt echter een bak herrie, ook als er niet gegamed wordt (gewoon in het menu).


Deze wil ik dus gaan vervangen voor een andere, origineel of niet maakt mij eigenlijk . Op alle andere goederen geven wij maand garantie tenzij anders . Xbox One originele voeding nodig? Vandaag bestel maandag in huis. Heb er een paar op voorraad dus wees er gauw bij want OP=OP Let op: voeding is NIET bekrast maar heeft beschermende folie op zich. Bestel Toevoegen aan verlanglijst.


Voeding is gloednieuw en 1 origineel ! Deze voeding wordt inclusief een EU stroomkabel geleverd. Is jouw voedingsadapter aan vervanging toe? Geen berichten gevonden. Schrijf een beoordeling.


Laat andere bezoekers weten wat jouw ervaring is met dit product en maak kans op €2GooHoo tegoed.

Een van de drie USB-poorten en de verbindingsknop . Deze kabel kan de stroom of spanning NIET .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts