maandag 17 juli 2017

Handdoekenrek voor radiator

Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Ruim assortiment handige handdoekrekken, te plaatsen op uw verwarming. Scherpe prijzen, uitstekende service. Wij hebben diverse handdoekbeugels voor radiatoren in ons assortiment.


Bevestiging middels magneet of kliksysteem.

Diverse designs handdoekrekken om je natte handdoeken van de badkamervloer te houden. Ben je op zoek naar een handdoekhouder geschikt voor jou alleen of voor je hele gezin? Kies een handdoekhouder die plaats biedt aan één of meerdere handdoeken. Handdoekringen en handdoekhaken worden meestal gebruikt voor een handdoek naast de wastafel, een handdoekrek is meer geschikt voor grote . Koop of Verkoop handdoekrek op Marktplaats.


Is een handdoekbeugel aan de radiator een overbodig accessoire? Handdoekenrekken zijn er in een aantal verschillende soorten en maten, waardoor het goed mogelijk is om deze af te stemmen op het design van de rest van uw badkamer. Cavallino(Retto) enkel, Perugia, chroom.

U kunt kiezen voor een van de handdoekenrekken die op een rechte manier zijn vormgegeven, maar het is aan de andere kant . De buizen zijn extra dik en zorgen voor een hoge warmteafgifte. Aan de boven- en onderzijde zitten waterverbindingen voor een optimale watercirculatie. Hij is eenvoudig te monteren en te onderhouden.


Best Design RVS halve handdoek beugel 400mm voor plati enkel radiator. Yamazaki Tower Handdoekrek Large - Zwart. ZACK Linea Handdoekrek - Spiegelglans RVS -. OMSCHRIJVING: Deze handdoekradiator is ontworpen voor doeleinden. Hij is gemaakt om zowel uw handdoeken als de ruimte waarin hij geplaatst wordt te verwarmen. De badkamer wordt warm gehouden en blijft vrij van schimmel en vocht.


Tegelijkertijd zorgt hij voor het voor het drogen van grote. Op zoek naar handdoekrek voor radiator huishoudelijke apparatuur? De beste handdoekrek voor radiator huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Het verwarmde handdoekenrek is inclusief bevestigingsbeugels en - schroeven.


Dankzij de dikkere, hoogwaardige buizen stoot het handdoekenrek meer warmte uit dan het gemiddelde handdoekenrek. Inclusief beugels en 4 . Hooghangende radiator en tegelijkertijd handdoekrek.

Geschikt om handdoeken aan op te hangen om te drogen en voor een klein voorraadje handdoeken in de badkamer die dan meteen heerlijk warm zijn voor gebruik. Leverbaar op bestelling in diverse afwerkingen. Levertijd afhankelijk van afwerking circa weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts