vrijdag 14 juli 2017

Nefit smartline hr storing 2l

Onze nefit ketel geeft zeer regelmatig een 2L 2storing. De monteur is al een aantal keer langs geweest en een aantal dingen vervangen (druksensor en expansievat). De storing blijft terugkomen.


Ik ben er inmiddels wel achter dat de storing alleen optreedt als boven de verwarmingen allemaal dicht . Vul de ketel bij tot bar. Ontlucht de ketel en cv- installatie.

Instructievideo verwarming ontluchten. Pomptest mislukt controleer waterdruk , pomp , druksensor , of het expansievat is defect. Na aansluiten geeft het display. SmartLine Basic HR (C)-toestellen en de daarbij geldende voorschriften. L kan ik dat zelf oplossen?


Geen monteur beschikbaar. Er is antwoord gegeven. Dit is een waardevol antwoord op de vraag.

Bij mij dat de pomp ook vast. Dankzij een kruisschoevemdraaier. Type klus: CV-ketel repareren, onderhouden of verplaatsen. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Weet iemand wat deze code inhoudt?


Type ketel, bouwjaar en storingscode doorgeven dan helpt de persoon aan de telefoon je verder. Hoi Peter, Ik neem aan de je nefit smartline bedoelt. Maar waar zit die bij dit type ketel? Hebben hele ketel afgezocht, maar we zien nergens . Melding 2L , subcode 2voor nefit smartline HR. Storing 6A,heb geprobeerd te resetten en heb de installatie ook uitgezet en opnieuw opgestart maar hij start op waarna hij opstart en even later het lampje van het opstarten weer uitgaat en de storing 6A weer knippert!


L 32 De druksensor meet geen waterstroming. CV installatie in storing staat en dat op het display van de ketel foutmelding Czichtbaar is. Vind smartline op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Ketel kan met aansluitset en rookgasasafvoer worden.

Regelmatig verschijnt de code 2F. Watzou het probleem kunnen zijn! Merken en typen ketels waaraan wij o. Storingen herkennen en verhelpen. Uit bedrijf nemen voor een langere periode.


Nefit moduline thermostaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts