donderdag 13 juli 2017

Zilverprijs verwachting

De zilverprijs wist tijdens het afgelopen jaar licht teleur te stellen. Het edelmetaal wist nog wel met een kleine winst het jaar af te sluiten,. Fysiek zilver is via internet te koop.


Er is veel vraag naar zilver. Wat zeggen de experts hierover? Investeringsspecialist Ian Williams gaat nog verder in zijn voorspellingen en is overtuigd dat de zilverprijs de .

Er zijn geen betaalbare alternatieven voor handen. Is wel een oplossing voor gou omdat dit veel meer oplevert, maar voor zilver is dit veel minder rendabel. Dus ook van die kant is het niet de verwachting dat de vraag meer in overeenstemming kan worden gebracht met het aanbod. Informatie over de actuele koersen van de zilverprijs , zowel in troy ounce (31gram) als per kilo in euro's en analyse van de prijsontwikkeling van zilver.


Steeds meer analisten voorspellen flinke stijging komende jaren van de zilverprijs. Op Marketupdate leest u dagelijks het laatste nieuws over gou zilver en andere edelmetalen. Zilverprijs (nu nog) laag. In welke landen wordt het meeste goud gekocht?


En wat is het nieuws achter de laatste stijging of daling van de goudprijs?

En welke ontwikkelingen zijn voor u als goudbelegger interessant? Dat zijn de vragen die we beantwoorden in dit artikel. We hebben onze lezers gewaarschuwd voor de terugval van zilver, zoals u kan lezen in dit artikel op onze Engelstalige site silver was on the verge of correcting, . Huidige trends in de economie suggereren dat beleggers de komende tien jaar een miljard troy ounce zilver zullen accumuleren. Dit zal de zilverprijs in de toekomst naar verwachting naar een nieuw record brengen”, zo voegde hij eraan toe. Voor wat betreft de ontwikkeling van de zilverprijs blijft Christian . De verwachting is, dat de vraag uit industriële hoek de komende jaren gaat toenemen.


Aanbod van zilver gaat komende jaren teruglopen. De vraag naar zilver zal komende jaren met gemiddeld stijgen. China en India gaan een steeds grotere rol op de zilvermarkt spelen. Elektronica, elektriciteit en de . Melek, hoofd commodity-strategie van het bedrijf, denkt aan een stijgende goud- en zilverprijs wegens de verwachting dat de Fed niet aan haar eigen verwachtingen zal kunnen voldoen.


Voor de economie zal het worst zijn hoe hoog of hoe laag de zilverprijs staat. Voor mij als actieve belegger betekend het dat ik de golven van de zilverprijs kan blijven benutten met telkens wat rendement pakken. Slechts een klein deel van de vraag naar zilver wordt bepaald door beleggers. Veel volatiliteit in zilverprijs verwacht.


Wanneer u zilveren voorwerpen en sieraden wilt kopen of verkopen, kan het interessant zijn om de fluctuatie van de zilverprijs door de jaren heen te bekijken. De zwakte bij de edelmetalen heeft uiteraard alles te maken met de verwachting dat de Amerikaanse centrale in de komende maanden haar basisrente meermaals zal verhogen.

Inmiddels verrekenen de financiële markten tot renteverhogingen, maar meevallende indicatoren kunnen de FED tot een . Misschien is iemand zijn shortpositie aan het afdekken in de verwachting dat de zilverprijs weer zal gaan stijgen en doet deze partij dat via een zilver ETF. Beleggers kunnen daar hun voordeel mee doen. Nog een van de redenen voor de hoge verwachtingen is dat goud- en zilverprijzen in cycli evolueren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts