maandag 17 juli 2017

Marktplaats concept advertentie

U kunt hier naast snel advertenties plaatsen, wijzigen en verwijderen, ook bieden op uw favoriete advertenties en uw persoonlijke gegevens wijzigen. Klik rechtsboven op Plaats advertentie. Kies de juiste rubriek voor je product zodat je advertentie makkelijk te vinden is.


Is er sprake van een betaalde rubriek, dan verschijnt op de pagina de melding: Dit is een betaalde rubriek. Kies voor een pakkende titel met de belangrijkste .

Heb je een vraag en ben je direct op zoek naar een antwoord?

Vind hier alle informatie gerelateerd aan Plaatsen advertentie. Klik hier om aan de hand van een voorbeeld uitgelegd te krijgen hoe u snel en gemakkelijk in enkele stappen een advertentie plaatst. Of klik hier om direct zelf een advertentie te plaatsen. Hoe deel ik mijn advertentie op de laptop of PC?


Onderaan de advertentie zie je de verschillende kanalen staan via welke je de advertentie kunt delen. Ook staat de link van de advertentie hier weergegeven.

Hoe verwijder ik mijn advertentie ?

Wijzig de titel, de omschrijving of de prijs. Open dan de betreffende advertentie en klik op Verwijder. Ook kun je de manier van leveren of de staat van het product aanpassen. Dit kan gewoon als de advertentie actief is.


Krijg je geen berichten of kan je niet adverteren ? Wij laten zien wat er aan de hand is. In Advertentiebeheer kun je resultaten bekijken en wijzigingen aanbrengen voor al je campagnes, advertentiesets en advertenties. Ik heb op marktplaats -gebied werkelijk alles geprobeerd. Aanleiding voor de verdenking zijn twee meldingen in Sint-Oedenrode en Den Dungen.


Marktplaats is the Dutch number one classifieds destination on Android. Hij wil van zijn Audi af, maar is wel heel erg eerlijk in zijn aanprijzing. Eigenaren van crossmotoren in deze plaatsen plaatsten een advertentie op internet waarin ze hun . Ze hebben lak aan iedereen.


Dat aantal kon tegen betaling worden uitgebreid. Met de nieuwste wijzigingen van deze week verdwijnt de optie om tegen .

Fast and easy buying and selling of used and new goods and services on mobile. Destijds werden maximaal 1advertenties per maand bovenaan de lijst geplaatst. Hallo iedereen, Een paar dagen geleden waren er nogal wat mensen die zeiden dat marktplaats onbruikbaar was geworden door de vele advertenties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts