maandag 10 juli 2017

Plintverwarming review

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken moet de gewone radiator vervangen worden door een plintverwarming , ook wel kickspace genoemd. Kan iemand ons zijn ervaring vertellen met plintverwarmin. Echter hebben we toch niet echt genoeg aan de verwarming in de woonkamer en eetkamer (loopt in een L vorm).


We willen nu graag plintverwarming onder de keukenkastjes, als dat mogelijk zou zijn. Wie heeft er ervaringen met plintverwarming ? In verband met beperkte ruimte denken wij hard na om plintverwarming ( aangelosten op onze CV) te gaan plaatsen in onze keuken.

Dus: plintverwarming , gewoon doen of toch maar . Iemand hier ervaring met plintverwarming ? Bij onze verbouwing moeten we verwarming gaan plaatsen. Op zich op de meeste plekken. Meer resultaten van forum. Verwarming onder keukenblok. En warme lucht stijgt op, dus zo wordt de rest van je keuken ook warm.


Dat gaat ook zeker niet gebeuren hoor :) die keuken moet gewoon anders, . Als ik wel eens hoor hoeveel een gezin kan besparen met extra isolatie of een HR-ketel, is dat bijna altijd meer dan wat ik in totaal uitgeef aan gas en elektra.

Omdat er maar zo weinig energie nodig is, zou ik gebruik moeten kunnen maken van extra kleine verwarmingselementen: de plintverwarming dus. Wij hebben een offerte laten maken voor een nieuwe keuken. Dealer stelde voor om een hoofdradiator in de open keuken te vervangen door een kickspace systeem. De plintverwarming ventilatormotor is standaard uitgevoerd met twee snelheden en aansluitspanning 230V. Review : Review (s ) . Kortom, de ideale keuken plintverwarming (ook plintradiator genoemd).


Stuks Levertijd 2-werkdagen. Wat dacht je van plintverwarming ? Kickspace 8plintverwarming. Of zit die lelijke radiator nu net op een vervelende plek? Een compacte inbouwverwarming onder uw keukenblok die u veel ruimte bespaart. Weinig ruimte voor een radiator verwarming?


Bijvoorbeeld in de keuken, badkamer, caravan of boot. CV-model: Geschikt voor aansluiting op bestaand cv-systeem ( zuinig!). Stelt u zichzelf eens voor, een huis zonder radiatoren, waar u het ontwerp zo van kan bepalen en kan regelen met meubilair zoals u dat zelf wil of een controleerba- re, comfortabele en een energiezuinige verwarming systeem dat reageert in een paar minuten en toch net zo goed werkt met vloerbedekking, laminaat, parket, . Convectorput, wandverwarming en plintverwarming.


De heer Kronenmeijer heeft als hoofdverwarming gekozen voor wandverwarming. Bij de open slaande deuren richting de tuin ligt een . De KickSpace 5van Remeha en Myson is een plintverwarming en uitermate geschikt als er niet zo veel ruimte heeft in de woning voor een radiator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts