vrijdag 21 juli 2017

Skvr inloggen

Inloggen voor personeel. Alle medewerkers van SKVR kunnen op afstand gebruik maken van hun e-mail en het intranet. Een beperkt aantal medewerkers kan ook gebruik maken van een thuiswerkplek. Naar je digitale klaslokaal.


Met een spannend aanbod cursussen en workshops voor beginners en gevorderden, dus ook voor jou! Wil je snel aan de slag met één van onze inspirerende cursussen?

Met een breed aanbod cursussen en workshops voor zowel beginners als de gevorderden. SKVR verbindt zoveel mogelijk (jonge) Rotterdammers met kunst en cultuur. Daarnaast is de SKVR leverancier en bemiddelaar voor kunst- en cultuuractiviteiten in het primair en . Vul dan hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Hulp nodig bij uw inschrijving?


Ja, houd mij als eerste op hoogte van relevant nieuws en aanbiedingen van SKVR. De lessen bij Las Palmas zijn praktische lessen waarin je als cursist . SKVR organiseert in samenwerking met diverse verzorgingshuizen laagdrempelige en goedkope danslessen voor ouderen.

Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam ( SKVR ) is het grootste Centrum voor de Kunsten van Nederland. Door te bewegen verbeter je de conditie. Voor die kinderen heeft SKVR Support Fons opgericht.


Onder deze noemer werven wij . Klik hier voor een totaaloverzicht van onze vacatures. Schuilt er in jou een fotograaf of ben je al bezig met fotografie? Met fotografiecursussen voor de beginnende en gevorderde fotograaf vind je altijd een cursus die bij je past! Regelmatig heeft SKVR nieuwe vacatures.


Bekijk hier het overzicht. Home Locaties SKVR Ringdijk. Loop binnen en probeer een lesje uit. Leerlingen die zich al ingeschreven hebben, krijgen natuurlijk voorrang, dus wees op tijd om mee te kunnen doen.


Welkom op SKVR Flex External Staffing Desk. We hebben twee lessen gehad waarbij we hebben geleerd om deel uit te maken van een orkest. We hebben een les gehad van drie studenten van het conservatorium en een les met een dirigent.


Workshop van uur voor alle groepen voortgezet onderwijs. Spoken word is ritmisch voordragen, sommigen noemen het zelfs rappen zonder muziek.

Tijdens deze workshop leren uw leerlingen hoe zij hun eigen gedachten op een creatieve manier kunnen verwoorden en presenteren. Een diverse groep van Rotterdamse en internationale dansmakers presenteert zich met nieuwe en bestaande choreografieën. Circle Dance brengt met samenwerkingspartner SKVR professionele dansers en choreografen, vergevorderde amateurdansers en dansminnend publiek bij elkaar.


Voorafgaand aan de vijfde . VERWACHT: SKVR ROTTERDAM. Donderdag september: start blok I Meesterwerken II (lessen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts