dinsdag 25 juli 2017

Sit heat kussens prijs

New Venture, Shell LiveWIRE en Jan Terlouw innovatieprijs. Voor stoelkussens is er geen bekabeling nodig. Deze kussens worden voorzien van stroom door middel van een batterij.


Een warm en vol terras het gehele jaar door! Nofruit garandeert dat je kussens goed in model blijven, niet verkleuren en bestand zijn tegen weer en wind.

Met de bedieningsknop kan elke gebruiker zijn of haar zitplaats instellen op verschillende warmtegraden. Wil je geen warmte, dan zet je het eenvoudig uit! KUSzzz maakt in samenwerking met Stoov zit- en rugkussens met verwarmingselementen.


Onze verwarmde kussens zijn geschikt voor de horeca en eigen tuin. De overheid wilde af van de energieslurpende terrasheaters. Daar had hij als student industriële vormgeving een goed idee voor. Het leverde hem een stimuleringsprijs op van .

Vanaf oktober kun je namelijk voor euro een aandeel in deze besparing kopen. Je draagt dan niet alleen bij aan de duurzaamheid van Nijmegen maar krijgt ook nog een leuk boekje met superveel leuke acties. Deze manier van verwarmen verbuikt tot 95x minder energie dan de huidige terrasverwarming! Het zitkussen verwarmt de gebruiker rechtstreeks. Met de individuele bedieningsknop bepaalt de gebruiker zelf de temperatuur.


Kom ze testen in onze showroom in Opheusden! Van der Garde Tuinmeubelen. Of je nu een terras hebt in de horeca of gewoon graag altijd buiten zit in je eigen tuin, verwarmde kussens zijn een uitkomst als het nét wat. Twijfel je over kwaliteit, stof, kleur, vulling of prijs ? Voor de vergelijking: een gasheater verbruikt tussen 2. Ministerie van VROM - maar pas dit jaar werden ze in productie genomen, want Rijkschroeff wilde eerst zijn . Investeerders steken € 250. Wat hebben de horecaterrassen in Nijmegen, rondvaartboten in de Amsterdamse grachten, en de stadionstoeltjes van Heracles Almelo gemeen?


Rijkschroeff ontwikkelde destijds het kussen , rondde zijn studie af, en besloot er voor te gaan. Zijn doel: weg met de heaters.

Door het rookverbod in de horeca gingen meer mensen naar buiten. Maar toen werden er wel heaters op de terrassen gezet. Verwarmde kussens voor de koele zomeravonden in je tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts