woensdag 26 juli 2017

Reny oslo speksteen

De klassieke oerkachel van RENY. Deze nostalgische alleskunner is opgebouwd uit ketelstaal, gietijzer en vuurvast chamottesteen. Milieuvriendelijk: 1 CO2-neutraal. Naar keuze met boven- of achteraansluiting voor rookgasafvoer.


Speksteen bovenplaat, Ja. De kachel is te krijgen verschillende vermogens, namelijk (93) en kW (96).

U heeft al een originele Reny vanaf € 80-. Deze allesbrander kan geleverd worden met de volgende opties;. Deze kachel is voorzien van het SGI.


Dit exemplaar is voorzien van een speksteen bovenplaat. Erg praktisch als je je eten met pannetjes wilt verwarmen op de kachel. De Reny Oslo is voorzien van oplegdeuren en is het middelste model van de serie Reny Klassiekers.


Reny heeft een uitgebreid assortiment houtkachels. Van modern tot klassiek. Zowel speksteenkachels , inzethaarden, vrijstaande houtkachels als terras- en tuinkachels.

Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de Oslo 93. Deze vrijstaande haard heeft een echte klassieke uitstraling. De Noest heeft daarentegen een veel modernere . Te koop gebruikte reny oslo houtkachel kw de reny oslo is zeer weinig gebruikt en in nieuw staat.


Reny oslo houtkachel net helemaal schoongemaakt(vlekken op de kachel is niet opgedroogd water) 7. Kw gaat wegens wegens verhuizing. Complete set rvs dubbelwandige schoorsteen binnendiameter 1buitendiameter 2en reny oslo met speksteen bovenplaat ! Oslo 9 Reny Oslo is een speciale budgetuitvoering van de Reny Oslo. De heeft opgelegde deuren in tegenstelling tot de Reny Oslo. RENY KLEINE OSLO SGI 5KW.


De Reny Oslo heeft een klassieke uitstraling maar past zowel in een klassiek, landelijk of modern interieur. De Oslo is leverbaar met verschillende opties zoals, speksteen bovenplaat, ventilatoren of een vloerplaat. Wilt u meer weten over de Reny kachels? Neem dan contact met ons op. De Dynamic-serie bestaat uit twee vrijstaande houtkachels, de Dynamic R met ronde voorzijde en de Dynamic V met vlakke voorzijde.


Qua techniek verschillen deze twee modellen niet van elkaar. Tijdens de ontwikkeling van de… € 1. Het hoge rendement van . Beslag: Staal (standaard), brons of messing.

CO ​​-emissie: vol. Vrijstaande houtkachels. De deuren en aslade zijn verzonken in de kachel voor een strakker geheel. Technische gegevens: Vermogen: kW;.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts