woensdag 26 juli 2017

Inventum modesto handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De Modesto Qis een liter keukenboiler en past door zijn compacte vorm makkelijk achter een plint. Bewaar de handleiding zorgvuldig.


Lees de handleiding aandachtig door en voer de inbouwaanwijzingen uit in de aangegeven volgorde. In de handleiding staan beschrijvingen en instructies.

Voor bijna elk product zijn diverse downloads aanwezig. Denk hierbij aan energielabels, handleidingen, productbladen etcetera. Inventum biedt een uitgebreid assortiment producten. Hieronder staan alle downloads duidelijk gegroepeerd. Ons downloadcentrum is up-to-date en wordt.


Bekijk hier alle specificaties! De Qis een liter keukenboiler en past bijna altijd in ieder keukenkastje. Gebruiks- en installatiehandleiding.

Instructions for installer and user. Betriebs- und Installationsanleitung. Kullanım ve Montaj Kılavuzu.


Met een plintboiler van Nuon gebruikt u alleen de loze ruimte onder uw keukenkastjes en bespaart u. Kijk hieronder bij verwante artikelen voor de aansluitset. Spoelt u alleen voor neem dan een liter plintboiler van bijvoorbeeld Daalderop en bespaar energie. Doet u ook de vaat handmatig dan is deze 10ltr Q-line plintboiler een overweging. Tevens is deze Q boiler voorzien van koperen ketel met daar omheen een dikke laag isolatie wat zorgt voor een minimaal warmteverlies.


Handleiding , garantiekaart etc is aanwezig. Dit zal ook staan in de handleiding neem ik aan. U of uw installateur schuift de boiler onzichtbaar achter de plint, plaatst hem horizontaal l. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Iedere keuken is anders en daardoor ook de warmwaterbehoefte. Onze bekende en nieuwe keukenboilers verzameld in één overzichtelijke serie van tot liter. Nieuw toestel kookplaten met handleiding Ophaling mogelijk in Lochristi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts