vrijdag 7 juli 2017

Zeilschouw te koop

Te koop zeer mooie zeeschouw genaamd snoes naar een ontwerp van h. Ten klooster uit hasselt. Van de tekeningen van h. Vind zeeschouw op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Stalen vlet te koop aangeboden. Het betreft een keiharde stalen vlet van 40. Door tijdgebrek gestrand een grootdeels gerenoveerde zeilschouw ,type huitema , 7. Betimmerde stalen schouw 4. Heerlijk bootje om mee te toeren!


Langerak zh (Zuid- Holland) . Te koop Friese schouw in goede staat inclusief wegtrailer. Recent opgeknapte friese schouw in goede staat, nieuw verfwerk, nieuw houtwerk en roeiriemen, met wegtrailer met splinternieuwe torsie as.

Inclusief originele katoenen zeilen. Zoek en vind hier zeeschouw boten advertenties op MarktPlaza. Plezierig compleet en met alle comfort die je graag aan boord ziet voor een zorgeloze vaartocht. Motorisatie: Prima lopende Solé diesel met cilinders en 25PK. Goed onderhouden en betrouwbaar.


Supersnel, oersterk en makkelijk te varen. Booteigenaar biedt werf gebouwde Friese open zeilschouw te koop aan. Bouwer: van der Kooy, Rottervalle. Zeeschouw DDVisserman boot te koop , verkocht.


Bijzonderheden: Gebouwd . Slaapplaatsen (aant): ○ Hutten (aant): ○ Rompmateriaal: Staal . We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media , adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren . Als kind wilde ik altijd al heel graag varen,” vertelt Keijzer aan jachthaven.


Maar op een gegeven moment zei ik tegen mijn man: nu wil ik een boot! Mijn schoonzus vertelde dat er ergens in een haven in .

Unieke details, zoals orgineel houtsnijwerk en glas-in-lood raam in de kuip. Door achterstallig (lak)werk voor een zeer aantrekkelijke prijs te koop. Zeer mooi gelijnde snelle zeeschouw met groot tuig.


Is met liefde onderhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts