donderdag 27 juli 2017

Remeha calenta lekkage hydroblok

De hydroblok kost euro en ik vermoed dat ik dit toch zelf kan vervangen (of is het niet zo eenvoudig?). Onze vier jaar oude calenta lekt. Goedemorgen, Wij vinden het zeer vervelend dat u hinder heeft . Ik vind dat Remeha slecht omgaat met fabricagefouten omdat er pas opgetreden wordt na lekkages en niet ervoor.


Onderhoudsmonteur gebel deze heeft de linker hydroblok vervangen evenals de stromingssensor, de factuur hiervan: € 1625.

Monteur opnieuw gebel kon de lekkage niet vinden. Nu net hydroblok links voor tweede keer moeten vervangen. Calenta doet het goed als ie niet lekt. Hoop dat het nu goed gaat.


Lekkages en steeds water moeten bijvullen de afgelopen jaren omdat de druk afneemt. We zijn helemaal klaar met Remeha. Lekkage neemt toe over de dagen en binnen een week komt er een emmer wa.

Type klus: CV-ketel repareren, onderhouden of verplaatsen. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Hydroblock rechts waar de klep in gestoken zit misschien defect ,ik hoor graag jullie adviezen.


Heb al mijn leidingen nagelopen voor zover kan ik geen lekkage vinde. Bij koude cv ( stekker eruit en bijvullen) lekt er druppels gewijs water in mijn sifon naar de afvoer. Maar het lijkt ook of mijn expansievat leeg is. Hartstikke hol en bij bijvullen na paar dagen moet er weer veel water in. De installateur is aansprakelijk voor de installatie en de eerste inbedrijfstelling van het apparaat.


Installeer overeenkomstig de geldende . Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw CV ketel? Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment met alle top merken ketelonderdelen tegen een vaste lage prijs. Ketelonderdelen vervangen? Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn. Speciaal hiervoor hebben wij een onderdelenkiezer.


Remeha Avanta cv onderdelen: Gratis verzenden, ruime keuze in verwarming,.

Na nog meer openslopen, het zit in de verbinding tussen de actuator en het hydroblock rechts. Wat gebeurt er als ik dat los haal? Ik denk in de kruipruimte. Advies over de aanschaf en onderhoud van jouw cv-ketel. Registreer jouw nieuwe Remeha - product direct!


En profiteer van de voordelen. Platenwarmtewisselaar (SWW) (Alleen bij combiketel). Driewegklep (Alleen bij combiketel).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts