dinsdag 11 juli 2017

Ventilatie glaslat

Ventilatie glaslatten Afdrukken. Maak hieronder een keuze door op de afbeelding of tekst te klikken. In het venster wat dan opent kom alle info over het produkt te staan.


De lijsten zijn rondom behandeld watergedragen grondverf (60mù). Alleen per lengte te bestellen.

Ook voor maatwerk glaslatten kunt u bij ons terecht. Verder kunt u voor alle . De geventileerde glaslatten zorgen ervoor dat het onderliggende hout kan worden geventileer dankzij de ventilatiesleuven aan de onderzijde van het glaslat. Te leveren in diverse maten.


Glaslatten kunnen alleen worden besteld samen met glas zonder extra bezorgkosten. Wilt u alleen glaslatten bestellen dan dient u . Mijn huidige woning heeft op de benedenverdieping isolatieglas, maar een deel van de ruiten heeft wel sleufgaten tbv ventilatie in de onderste glaslatten en de overige isolatieruiten hebben dat niet. Vraag even aan je glasleverancier wat er moet ivm garantie van je glas.

Prijs per stuk (incl. BTW):. Deze glaslatten worden dus niet in de sponning geplaats maar op de sponning. Vanwege een schuine kant afwaterend. Type c: ook wel ventilatie.


Meranti glaslatten verkrijgbaar in verschillende afmetingen voorzien van witte grondverf of blank afgelakt (op aanvraag). GLASLAT KOPEN - BREED ASSORTIMENT BIJ PROFIELAANBOD. Leverbaar binnen werkdagen.


Alle glaslatten zijn 2x wit gegrond laagdikte 80mu in . Geventileerde glaslatten hebben ventilatiesleuven aan de onderzijde. Hierdoor kan het onderliggende hout ventileren. Toepassing is dan ook op onderdorpels van kozijnen.


Combifit heeft alle benodigdheden voor glaszetten op voorraad. Vind altijd wat u zoekt in onze ruim opgezette webshop. Scherpe prijzen en snelle bezorging. Bij voorkeur is de glaslat van hardhout. Meranti ventilatie glaslat.


De glaslat is reeds voorzien van grondverf.

Deze latten worden toegepast in de kozijnbouw. Glaslatten zijn door hun schuine zijde bedoeld voor het afvoeren van water. Deze neuslat wordt op kunststof stelblokjes van mm geplaatst, zodat er voldoende ventilatieruimte onder de lat is en vocht kan verdwijnen. Door de sleuven aan de on.


Ook valt de “neus” van de neuslat mm over de onderdorpel heen ter bevordering van een goede ventilatie. Mooie uitgebreide website, hier vind ik wat ik zoek! Hier werd ik tenmiste netjes geholpen, complimenten! Wat een geweldig assortiment.


Hout en plaatmateriaal Ermelo. Verschillende Meranti glaslatten (gegrond of wit gegrond) leveren wij op bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts