donderdag 23 augustus 2018

Bora afzuigsysteem review

In onze nieuwe keuken hebben wij een afzuigkap van het merk Bora laten monteren, die naar beneden afzuigt in plaats van naar boven. Op internet vind ik niet zo heel veel reviews en als ik iets vind is het meestal positief. Wij willen ook dezelfde afzuigsysteem die u heeft aangeschaft. Nu zijn wij enthousiast over het Bora systeem maar we kennen niemand die hier ervaring mee heeft, in de showroom ziet het er in combinatie met een inductiekookplaat prachtig.


Meer resultaten van gathering.

Lees alle voor en nadelen van. Toen ik bij van Diessen Keukens een nieuwe keuken ging uitzoeken, heb ik gevraagd naar een afzuigsysteem van een goede kwaliteit omdat ik voor het eerst in een huis met een open keuken zou gaan wonen. Ik wist ook dat ik een inductiekookplaat wilde. Hoewel er heel wat ontwikkelingen gedaan zijn en afzuigkappen qua design steeds strakker en mooier worden, is de afzuigkap an sich qua uitstraling geen aanwinst voor de keuken.


Bij Bora hebben ze daar de ideale oplossing voor bedacht. Het Bora afzuigsysteem heeft de afzuiging namelijk in het werkblad zitten. Het is idd een afzuigsysteem , maar omdat de afzuiging veel dichterbij de bron zit zouden de spetters ook minder kans krijgen.


Heb je hier ervaring mee en zo ja, wat is je ervaring?

Want ik ben vooral benieuwd naar ervaringen van . Ik vind een downdraft maar onhandig en erg lelijk. Het kookveld- afzuigsysteem van Bora werkt wel goe en ziet er strak uit! Als je serieus een downdraft overweegt, is dit . Voor een overzicht van kasten indeling verwijs ik door naar de tekening hieronder. Als apparatuur is gekozen voor een standaard bakoven en stoomoven, vriezer 72cm, koelkast 140cm met fresh zone en een Bora classic afzuiging met flexzone kookplaat.


Het werkblad is een keramisch blad. De Bora afzuiging kan misschien wel eens een revolutie zijn op het gebied van afzuiging. Vanaf de IFA in Berlijn kijken we naar. Het KeukenHuys Hoorn de Bora Specialist van Noord-Holland. De Siemens inductionAir combineert een kookplaat en afzuigkap in één apparaat.


Je kende misschien al de Bora afzuiging vanuit de kookplaat. Een populair systeem wat in veel keukens wordt toegepast. En wel precies daar waar ze ontstaan: direct bij het kookveld.


Toch was er lange tijd geen afzuigsysteem dat álle dampen en geurtjes effectief wist tegen te gaan. Baanbrekende nieuwe manier van kookplaat afzuiging.

Geen afzuigkap, damp, vetaanslag meer. Perfect passend in elk Poggenpohl concept. Onder andere Bora afzuiging, Itho en KitchenAid brachten een variant op de vinding uit. Het idee achter de afzuigkap in het.


Tot de categorie afzuigkappen die echt in het aanrechtblad zijn ingebouwd behoort de Bora. De meeste afzuigkappen . Van een krachtig kookveld en een effectieve kookveldafzuiging hebben we een aantrekkelijke eenheid gemaakt. BORA Basic – een sterk duo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts