vrijdag 3 augustus 2018

Scherp middelburg

De plek om te genieten van Zeeuwse streekproducten! Het restaurant op de begane grond is uitgebreid en de vier appartementen erboven zijn klaar voor verhuur. Goede service met een lach, Zeeuwse Top producten worden verwerkt tot heerlijke creaties!


Combineer uw bezoek eens met een heerlijk diner! De vier originele appartementen met allen een Zeeuws thema hebben de luxe van een hotel, de privacy en gemakken van .

Zij is aangekleed in traditionele Zeeuwse klederdracht gemaakt van . Scherp kreeg die goede naam . Telefoonnummer, Openingstijden, Parkeren en meer! Wees dan goed voorbereid! De warme en smaakvolle inrichting laten u meer dan welkom voelen.


Hier proeft u duidelijk de . Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork. Nu laat ik me niet zo snel door weersomstandigheden weerhouden, dus na een rit van een kleine twee uur kon ik aanschuiven aan de gezellig grote .

Culinaire hoogstandjes die je in volledige extase brengen, gegarandeerd. Logeren middenin het centrum van Middelburg in een monumentaal pand. Vier gezellige BB appartementen van max gasten per appartement zijn voorzien van alle gemakken. Dit geeft aan dat men hier vooral werkt met streek- en seizoensgebonden ingrediënten, die bij voorkeur diervriendelijk en biologisch zijn. Daarnaast serveert men kraanwater.


Deze regio is een prima streek voor vakanties. Precies de juiste bed and breakfast voor jouw wensen vinden is hier dan ook een uitdaging. Echt een topper in Walcheren kun je dit huis met recht wel noemen. We weten dat er regelmatig damherten geschoten worden in Zeelan maar we zien ze daarna nooit ergens terug. Niet bij de slager, en ook niet op het menu bij een restaurant.


En dat vinden we - sorry Marianne . De specialiteit is duidelijk vis, maar ook voor vleesgerechten kan je hier . De sterrenrestaurants hebben het imago dat ze duur en chic zijn. De wisselende menukaart schenkt veel ruimte aan verse vis en streekproducten zoals zeebaars, zeetong, asperges ,aardbeien, lamsoren en zeekraal. Deze unieke plek in hartje Middelburg is het perfecte startpunt voor het ontdekken van de stad en de rest van Walcheren.


Maar ook zeer geschikt voor een romantisch en culinair weekendje weg.

Samen met een vriendin en twee andere bloggers (en hun aanhang) ontdekten we de charme van deze stad. Uniek verblijf met de luxe van een hotel, charme van een BB en het gemak van een appartement. Bijzonder geschikt voor langer verblijf(speciaal tarief) Luxe badproducten, Gratis WIFI, Parkeren op 50m, . Ronde zinken dakopbouw Seispark Middelburg.


Verbouw en uitbreiding woning tot appartementen te Middelburg. Prefab houtskeletbouw dagopvang te Aagtekerke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts