dinsdag 14 augustus 2018

Driewegklep vaillant vhr 1822c

Na een storing waarbij de ketel oververhit raakte bleek de oorzaak te liggen aan een vastgelopen. Dit is een defecte driewegklep. Het indrukken gaat te zwaar en de klep komt veel te langzaam omhoog. Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw CV ketel?


Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment met alle top merken ketelonderdelen tegen een vaste lage prijs.

Ketelonderdelen vervangen? Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn. Speciaal hiervoor hebben wij een onderdelenkiezer. Het gaat overigens over een vaillant Vhr -ketel.


EDIT Ik heb net even met de kap open het uitgevoerd en zie dat netjes een boompje onderin de ketel naar beneden gaat als ik de verwarming aanzet, zet ik de kraan aan dan gaat hij niet naarboven, maar als ik de verwarming uitzet gaat het boompje na . Vind vaillant driewegklep op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Wij hebben een Vaillant VHR - 22C. Ik voel een tik bij het gebruik van warm . In deze video zie je hoe een defecte en een nieuwe driewegklep bewegen. Prijs €1- RNR Handelsonderneming is de specialist op het gebied van gebruikte CV onde. Prijs €3RNR Handelsonderneming is de specialist op het gebied van gebruikte. Prijs €2- RNR Handelsonderneming is de specialist op het gebied van gebruikte CV onderdelen.


De zogenaamd haperende driewegklep is na het schoonmaken van de contactpuntjes weer gerepareerd. Ik heb een valiant HR gaswandketel VHR - C. Als ik de termostaat weer. Vaillant cv ketel onderdelen van de HR Solide HR Exclusief bij Technischgoedvlug te waalwijk lage verzendkosten uit voorraad leverbaar en niet goed geld terug. Indien het antwoord ja is, dan is de driewegklep met grote zekerheid defect. Overigens is het een bekend geval dat Vaillant problemen heeft met de warmtewisselaar.


Dit uit zich in lekkage waardoor de CV druk binnen een korte tijd daalt. Veelal wordt dit veroorzaakt door gebruik van twee type materialen . Ook voor ondersteuning en handleiding per.

Het geluid wordt veroorzaakt door een veer die wordt ingedrukt heeft hij me laten zien, in de driewegklep. Het gebeurde ieder half uur, dat gegeven . Sinds deze week zijn we er achter dat we een probleem hebben met de driewegklep die er in zit. Nu is het probleem dat ik geen warmwater meer uit mijn kraan krijg.


Er is schoongemaakt, expansievat vervangen, driewegklep nieuw, bypass erin gezet, auto-ontluchter vervangen, pakkingen nieuw en de laatste keer is de pomp vervangen. Bedankt voor heldere uitleg. Ik kreeg alleen lauw tapwater (en cv wel warm) Bleek dat de driewegklep vastzat.


Met een tang het pennetje vastgepakt en omhooggeduwd en voila: de klep springt helemaal los en zit weer zoals het hoort. Nu heb ik weer volop heet water. Nadeel is wrsch wel dat iedereen weer lang onder de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts