woensdag 22 augustus 2018

Vruchtboomcarbolineum bestellen

Bayer vruchtboomcarbolineum. VBC Ultra is speciaal ontworpen om de diverse overwinteringstadia van tal van insecten te bestrijden op fruit- en sierbomen. Vruchtboomcarbolineum ultra liter. Appel,kers, peer, perzik en pruimin de volle grond.


De basis voor een schone start. Werkzame stof: tensioactieve stoffen.

VBC Ultra toepassen in de winter wanneer alle knoppen in rust zijn, bij vorstvrij, sneldrogend weer, ter bestrijding van . Toepassen in de winter wanneer alle knoppen in rust zijn. Krachtig spuiten tot het . Het middel is niet geheel biologisch, de toepassing voorkomt echter zoveel aantastingen door insecten dat het in de fruit- en sierteelt erg welkom. Toepassing in de winter, tegen alle overwinterende . VBC - VRUCHTBOOMCARBOLEUM.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Voor het bestrijden van de rupsen van de appelmot, wintervlinders en luizen. Te gebruiken vanaf december tot maart.

Bespuiten alleen voor de bloei. Makkelijk online bestellen. Bij Welkoop kun je een groot deel van het assortiment online bestellen.


Je kunt je bestelling in een deelnemende Welkoop-winkel ophalen of laten thuisbezorgen. Zijn er ook alternatieven voor behandeling van de bomen en struiken Ik heb bij d. VBC is een biologisch middel waarmee u uw fruitboom kunt besproeien. Dit middel zorgt voor een waslaagje over eitjes van insecten, zodat deze niet uitkomen. Als laatste redmiddel kunt u overgaan tot het preventieve, biologische middel VBC ( vruchtboomcarbolineum ) wat ervoor zorgt dat de eitjes van insecten niet uitkomen. Wij adviseren altijd om zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen te gebruiken.


Niet alleen is het duur en slecht . VBC geeft een goede preventieve werking om plagen gedurende de zomermaanden,. Sinds de derde generatie formulering voor vruchtboomcarbolineum is uitgekomen. VBCUltra), is het weer toegestaan om een VBCwinterbespuiting uit te voeren. Het product is ook voor de particulier verkrijgbaar zonder spuitlicensie. Een reden om eens “schoon” het nieuwe jaar te beginnen.


Zo heeft het bedrijf Asepta uit Delft bijna 1jaar bestrijdingsmiddelen en vruchtboomcarbolineum geleverd aan onder meer hoveniers. De inzichten op het gebied van. Heel veel hoveniers en tuinbazen hebben mee dan 1jaar bollen en zaden besteld bij van Tubergen in Haarlem.

Door gezamenlijk te bestellen krijgen we forse korting die wel kan zijn. Mijn kerstboom naar de tuin gebracht en opnieuw geplant, zag. Helaas is er steeds moeilijker aan te komen. Het is zeer effectief bij ziektegevoelige rassen.


Ook het bemesten van appel - en perenbomen is erg belangrijk, zowel voor jonge als oudere bomen. Kunstmest of natuurlijke koemest bevorderen de groei en kalkkorrels regelen de opname van de mest door de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts