woensdag 1 augustus 2018

Nefit thermostaat storing

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Deze kamerthermostaat is bestemd voor het bedienen en rege- len van een cv-toestel in uw woning. Haal de thermostaat nooit uit elkaar.


Vermijd hoge temperaturen, vocht en een stoffige omge- ving. Er kan dan kortsluiting of .

Installeren en inbedrijfnemen. Bij de installatie en het bedrijf de specifieke nationale voorschriften en normen respecteren! Handleiding aanhouden, zodat een optimale werking wordt gewaarborgd.


Bedieningseenheid alleen door een erkend installateur laten installeren en in be- drijf laten stellen. Goedemorgen beste forumleden, Zit met het volgende probleem. Nu blijft het display van de thermostaat al de hele week knipperen en krijgen wij alleen warm water.


De cv slaat niet aan, hoe hoog wij de thermostaat ook zetten. Zorgvuldig lezen voor u de thermostaat gebruikt.

Neem contact op met uw installateur om een storing. Gebruikers- en service-instructie. Draai alle warmwaterkranen één voor één open en meteen weer goed dicht.


Is het probleem hiermee verholpen? Afstandbedienbare thermostaat. Belangrijk: bewaar deze handleiding bij de. Laatste aanpassing gedaan via app of aan- wezigheidsdetectie.


Warm water wordt niet op temperatuur ge- houden. Lijst van gebruikte begrippen. Technische specificaties. Nefit houdt Nederland warm. Sinds een stroomstoring kan ik niet meer met de nefit ap op internet.


Alles gereset, maar ondanks dat het teken dat wifi aangeeft werkt kan ik er niks meer mee. Het wereldbol teken geeft een foutmelding dus het lijkt of de thermostaat geen connectie kan maken met het internet. Heeft iemand hier ervaring . Wat ik op forum lees is dat dit normaal een storing van de thermostaat is(heeft niets met de ketel te maken),men geeft de raad de thermostaat te vernieuwen.


Helaas is een van de punten meet de voordruk.

Afgezien daarvan is het een aardige stap-voor-stap test. Misschien dat het helpt. Montage- en gebruikers-instructie.


Als er hulp van een professional benodigd is, dan kan de bewoner deze melding met slechts een druk op de knop. De verwarming wordt afhankelijk van de daar ge- meten kamertemperatuur geregeld. Deze mag niet door dichtgedraaide thermostaatkranen. Goedenavond dames en heren, Ik hoop dat iemand mij kan helpen.


Een stijlvolle thermostaat die. Ik heb sinds vanmiddag een nefit easy slimme thermostaat , die verbonden is via wifi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts