donderdag 2 augustus 2018

Dimence zwolle contact

Bekijk al onze locaties . Op deze pagina hebben wij voor u onze locaties op een rij gezet. U leeft en slaapt thuis. Ook bieden we deeltijdbehandelingen.


Een deeltijdbehandeling beslaat een aantal.

Op zoek naar hulp bij psychische problemen in Almelo, Deventer, Zwolle e. Thienenweg bieden we spoedeisende hulp aan mensen met psychische problemen. De behandeling op deze locatie is ambulant of klinisch. Bijvoorbeeld over je behandeling bij ons. Maar misschien maak je je zorgen en wil je ons daarover spreken.


Schrijf gerust een mail, of bel de locatie bij jou in de buurt. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst.

Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Opleidingsplaats Verpleegkundig Specialist. Word Verpleegkundig Specialist GGz met kennis over de volle breedte van de GGZ! Samen iets nieuws neer zetten en verder opbouwen, dat. Na mijn opleiding ging ik een dag per week ambulant aan.


Verbeter je psychische conditie met de behandelingen van: Logo Mindfit. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden van de specialistische ggz naar de generalistische basis ggz en naar de huisartsenzorg, inclusief de poh-ggz. Bij aanmelding via CPA wordt er in principe binnen minuten eerste contact opgenomen met aanvrager. Contact is met de voorwacht.


Dimence Groep: veelzijdig en specialistisch! De groep bestaat uit een zestal stichtingen, welke de verschillende gebieden binnen de ggz bedienen: Stichting De Kern, laagdrempelige maatschappelijke dienstverlening. Vanmiddag hebben we samen met Asito de Best Practice Award gewonnen! Bedankt voor alle stemmen!


Wil jij net als psychiater Bram Sizoo komen pioneren in een creatieve en inspirerende organisatie? Kom werken bij de grootste ggz-instelling van Overijssel. Wij hebben diverse mogelijkheden en gaan graag met jou in gesprek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met .

Ik ben van Groningen naar Zwolle verhuisd. Na duidelijke, open en fijne intakegesprekken ble. Highlights info row image. Typically replies instantly. Dit formulier kunt u gebruiken voor een vraag, een opmerking of een suggestie.


We zien uw reactie graag tegemoet en beantwoorden deze binnen werkdagen. Meer informatie over de diverse locaties van WijZ. Daarvoor helpen zij cliënten, patiënten, medewerkers en andere relaties.


Bezoekadres, Eerdelaan -45.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts