donderdag 2 augustus 2018

Sencys ventilator 100mm

Inbouwventilator 1mm geschikt voor wandmontage, voor ruimtes tot 10m2. Voorzien van Timer functie. Gemaakt van wit kunststof. Bezorgkosten voor dit artikel: € 95 . De ventilator kan worden aangesloten op een luchtafvoerkanaal of geplaatst in een buitenmuur met een directe afvoer naar buiten.


Deze witte ventilator is alleen geschikt voor wandmontage.

Met een diameter van 100mm is deze ventilator geschikt voor ruimtes tot 10m2. Dankzij de vochtsensor start de ventilator automatisch als de luchtvochtigheid. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Badkamerventilatoren in standaard uitvoering voor afzuiging in uw badkamer , toilet of overige ruimte, koopt u voordelig online bij Ventilatieland. Zoals een plafondventilator en buisventilator.


Bekijk ons aanbod mechanische ventilatie. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.

Last van aangedampte spiegels en natte wanden in de badkamer ? Een ventilator brengt redding! Ronde badkamer ventilator met timer kopen? Kleur wit, diameter 100mm en geschikt voor meerdere ruimtes.


De verluchter kan worden aangesloten op een luchtafvoerkanaal of geplaatst in een buitenmuur met een directe afvoer naar buiten. M² bijna niet gebruikt de timer kan ingesteld worden van tot 30. Merk: Sencys Type: Standaard. Vermogen: 19W Geluid: 39dBA. Materiaal: PVC Keurmerk: . Word de ventilator niet goed.


Volgens dit voorbeeld kunt u een badkamer ventilator van 1mm bestellen. Uw woonkamer is meter breed en . Om een badkamer of toilet van ventilatie te voorzien wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van een badkamerventilator. Artikelnummer: SILENT100CDZ. Op zoek naar een badkamerventilator?


Bij Sanitairwinkel koopt u uw badkamerventilator goedkoop, veilig en vertrouwd. In de badkamer ontstaat veel vochtige lucht, wanneer dit niet of onvoldoende afgevoerd kan worden kunnen er vreemde geuren, condens- en vochtproblemen , zoals schimmels, ontstaan. Je kunt je badkamer dus een stuk frisser en veiliger maken door het installeren van een inbouwventilator.

De aanloop- en nalooptijd kan je hier eveneens instellen. Ideaal voor in een badkamer is een ventilator met een vochtsensor die automatisch op de vochtigheidsgraad reageert. Let op de buisdiameter van de ventilator die je aankoopt.


Een diameter van 1mm is vooral geschikt voor een toilet en een kleine badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts