vrijdag 3 augustus 2018

Vaillant geiser waakvlam blijft niet branden

Bij het loslaten van de ontstekingsknop gaat de vlam uit. Het thermokoppel is enige maanden. Volgens mij gaat het hier om een Vaillant geiser.


Hoi, we hebben hier in huis een oude vaillant geiser in de keuken en de waakvlam was uit. Als het een Vaillant is. Ik heb geprobeerd hem weer aan te steken en hij gaat opzich wel aan, maar hij blijft niet aan. Bij deze toestellen is het vaak een vervuilde inspuiter, de waakvlam gaat dan boven het thermokoppel branden. Waakvlam blijft niet aan.


Oudere warmwaterinstallaties die op gas werken hebben een waakvlam. Deze vlam zorgt ervoor dat er geen gevaarlijk gas uit de ketel ontsnapt. Ook zorgt de vlam dat het . Download hier gratis uw Vaillant Geiser handleiding.


Eem geiser gaat uit als de waterflow onvoldoende is. Te weinig drukverschil tussen water inlaat en uitlaat van de geiser ) Hij gaat uit als de brandercontrole niet goed werk. Wat moet ik doen als de waakvlam uit is en ook niet meer aan wil?


Nu echter is het probleem een maand geleden terug begonnen en de perslucht helpt deze maal niet. Initieel dachten we dat het aan het thermokoppel lag maar dat werd ondertussen vervangen . Een bulex Junkers waarvan de waakvlam niet blijft branden. Bepaalde oorzaken: Vervuilde waakvlam (spuitstuk uithalen en doorblazen).


Vervangen door een nieuwe kostprijs 16. Wat moet je doen als de waakvlam van je geiser of gasboiler is uitgegaan? Oude warmwatertoestellen die op gas werken, zoals een geiser en een gasboiler, hebben een waakvlam. Veel ketels kennen een beveiligingssysteem dat ervoor waakt dat het toestel niet te warm wordt.


Laat uw waakvlam repareren door een vakman! Standaard Re: Verwarming: waakvlam gaat regelmatig uit. Je kan dit nakijken door een lucifer onder de schoorsteen te houden en te kijken of het vlammetje rustig en recht blijft branden. Ontsteekt de waakvlam niet onmid- dellijk, dan moet de bedienings- knop (1) langer ingedrukt blijven en.


De waakvlam gaat branden. Een waakvlam is een continu brandend klein vlammetje dat vaak wordt toegepast in gastoestellen zoals een geiser , gaskachel, gasfornuis of cv-ketel. Zou de waakvlam niet branden , dan worden de branders niet ontstoken en stroomt er (onverbrand) gas uit de ketel in de ruimte.


Heeft u een toestel met waakvlam , controleert u dan of de waakvlam brandt. Zo niet , steek de waakvlam aan. Stappenplan als u geen warm water uit uw geiser krijgt: 1. In de ruststand dooft hij niet.


Goedvergelijk helpt vakmannen! Bezoekers plaatsen dagelijks offertes voor klussen naar vakmannen. Wordt lid van het vakmannen-netwerk en ontvang de offertes! Ik heb vandaag een zo goed als nieuwe badgeiser Bulex Opalia cgeplaatst echter blijft de waakvlam niet branden , bij het loslaten van de knop valt hij uit. Vind vaillant geiser mag butaan op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Hij werkt nog uitstekend en er blijft geen waakvlam branden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts