donderdag 14 mei 2015

Bekkasinen kachel te koop

De BEKKASINEN houtkachel is in Scandinavië beroemd maar in Nederland nauwelijks bekend. Op één vulling blijft de BEKKASINEN met gemak twaalf uur branden. Afhankelijk van de gestookte houtsoort behoeft de as slechts twee tot vier keer per jaar uitgeschept te worden. Meer dan 3kachels op voorraad.


Te koop , houtkachel van anderhalf jaar ou kan ook op cv aangesloten worden.

Bekkasinen bestaat uit een serie van modellen, deze nummer kan een ruimte verwarmen tot ca. De Bekkasinen kachel is gemakkelijk van bovenaf te vullen. Het heeft een korte opwarmtijd en een rendement van gemeten door het Deense Technologische Instituut.


Ook veel Bekasinnen houtkachels en houthaarden zijn te bewonderen. Onze inkooporganisatie met contacten wijd verspreid door geheel Europa legt regelmatig beslag op grote aantrekkelijke partijen houtkachels, houthaarden, allesbranders etc. Ook de Bekasinnen houtkachel of houthaard zit hier regelmatig tussen. Volgens mij moet je ze hetzelfde inschatten als een Dovre of een Jotul.


Onverwoestbare gietijzeren kacheltjes met eeuwigheidswaarde en veel karakter.

Van de Bekkasinen kun je verder zeggen dat de deksel aan de bovenkant er garant voor staat om regelmatig een fraaie rookpluim in de kamer te krijgen. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Kachel , huis tuin, verwarming klimaatregeling. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Installatie van een houtkachel en een schoorsteen.


U hebt belangstelling voor een bepaald model houtkachel , u wilt er meer over weten of misschien al kopen. Is het de juiste keus en is het installatietechnisch mogelijk ? Wij raden u aan een bezoek aan onze showroom te brengen. Onze Bekkasinen kachel BLIJFT roesten.


Ondanks diverse schuurpartijen, ontroestmiddelen enz. En ondanks het feit dat hij altijd binnenstaat en de hele winter brandt. Onze reactie: Dit is echt een Bekkasinen probleem. Grote haardplaat van de drie musketiers. Mooie grote haardplaat in prima conditie.


Ontbrekend: bekkasinen Een Tiny meet-up en maar liefst mogelijke standplaatsen. Jotul 6is een geweldige kachel van gietijzer maar met een behoorlijk vermogen en ook nog wel groot. Gelukkig wel kleiner dan de Bekkasinen die van plaatstaal is.

Tweedehands houtkachels, pelletkachels, gashaard kopen ? Bij ons vindt u verder vele aanbiedingen van: kachel. Mooi dat je nog voor onze metalen plaat wilde terug komen om opnieuw de kachel aan te sluiten echt super! Prachtige kachel om te zien, heeft een veel hoger rendement dan zijn voorganger en maakt het snel heerlijk op temperatuur.


Beurs Model Saey Houtkachel Te Koop Dehands Be. Bekijk de video om een Prity houtkachel te zien branden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts