dinsdag 26 mei 2015

Altech eclips handleiding

De schoorsteen dient een minimale binnenmaat te hebben van 150mm en moet voldoen . Aanvullende informatie Eclips Gourmet,-Depot, -Consol of -Motiv. INSTALLATIE EN PLAATSING. Creeer uw eigen Altech . Plaatselijke voorschriften.


Installatie en plaatsing.

Voor het vervangen van de secundairbuis van de Eclips zijn de volgende gereedschappen nodig: - Slijpschijf. Steek- of ringsleutel 13mm. Verwijder het complete binnenwerk.


Voor meer bewegingsvrijheid is de . AANVULLENDE HANDLEIDING AQUA PLUS. Deze handleiding is uitsluitend ter aanvulling van de handleiding van de Altech. Eclips (papieren of DVD versie) en is alleen bedoeld voor de bediening van de warmtewisselaar.


Onze kachels worden volledig uit speksteen opgebouwd in een gietijzeren frame.

Dit is uniek in de markt! In tegenstelling tot stalen kachels slaat speksteen de warmte van het prachtige vlammenspel op. Deze stralingswarmtebron kan ook uitstekend in een hoek geplaatst worden zonder ruimteverlies.


Aansluiting op het rookkanaal kan zowel. Het basismodel van de Eclips is compact en stijlvol. Deze zeer efficiënte ovale kachel kan daardoor ook uitstekend in een hoek geplaatst worden.


Altech Eclips Energielabel-Altech-Eclips. Het ontsteken en branden van een. Vermogen tussen en kilowatt. Wordt verkocht wegens uitbreiding centrale verwarming.


De kachel is in onberispelijke staat! Handleiding (boekje en cd) beschikbaar. Heerlijk, de warmte van een speksteenkachel. Er is gebruik gemaakt van een uniek rookgeleidingssysteem in de haard waarbij de afgelegde weg van de rookgassen bij het basismodel al meer dan meter bedraagt.


Duurzaam, milieuneutraal, prijsbewust maar natuurlijk ook gezellig en behaaglijk. Het verbrandingssysteem is een doorontwikkeling van de vertrouwde technieken in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts