dinsdag 26 mei 2015

Het weer amsterdam

Het actuele weer, de weersverwachting voor vandaag en morgen, tot dagen vooruit. Voor regen, zie buienradar. Temp (°C), 5°, 6°, 7°, 7°, 7°, 7°, 8°, 8°. Regen of zonneschijn, korte broek of liever laarzen?


Per uur vooruit voor vandaag en morgen.

Wordt uurlijks geactualiseerd. De daarmee verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen. De advertentie en social media cookies van derden verzamelen mogelijk ook gegevens buiten de website van AT5. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Vandaag, Morgen, Jan, Jan, Jan.


Het weer voor thuis en op vakantie! Zonuren, uur, uur, uur, uur, uur. Wedaal, 9) CWOP, 10) PWS weather, 11) European Weather Network, 12) Met Office WOW.

Weerkaarten, satelietbeelden en temperaturen – Skynet NieuwsSport. Op zondagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt me. De animatie toont de neerslag verdeling binnen uur.


De bliksem van het afgelopen half uur verschijnen als rode kruisen. Lightning data provided by nowcast. Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming?


Overwegend bewolkt, vanavond vanuit het westen regen. Het is vandaag overwegend bewolkt, maar op een enkele plek kan de zon even doorbreken. In de loop van de middag wordt de bewolking dikker en vanavond breidt een gebied met (mot)regen zich van het westen uit over het land uit. Met het meest actuele weerbericht.


Het is overwegend bewolkt en van het westen uit gaat het regenen. Daarna stroomt zachtere lucht het land in. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot har tot Bft.


Morgen blijft het veelal bewolkt en er zijn lange droge periodes. In de loop van de dag wordt de kans op motregen .

Amsterdam is gelegen in het centrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts