vrijdag 8 mei 2015

Aan uit thermostaat 230v

Eenvoudig in gebruik daags programmeerbaar . Met het uitgebreide zevendaagse klokprogramma kunt u voor de hele week een verwarmingsprogramma instellen. Dan gaat uw cv-ketel branden. Dit doet de cv-ketel op een hoge . Tevens wordt de 2HEAT OTK-FL toegepast bij conventionele vloerverwarming.


Selecteer ter vergelijking.

Mensen vertrouwen al meer dan 1jaar op Honeywell. Een periode waarin we woningen meer comfortabel maakten, het verkeer veiliger en zelfs een man op de maan hielpen zetten. Vandaag de dag kun je vertrouwen op ons portfolio connected producten, dat we speciaal ontwikkeld hebben om jouw huis nog slimmer . Extra groot LCD-display en zeer. Kan gebruikt worden voor potentiaal vrije en 230V toepassingen.


De CMT907A is de zelfdenkende, 2-draads klokthermostaat die geschikt is voor aansluiting aan 220V, nodig voor sommige regelingen van stadsverwarming of buitenlandse verwarmingsketels. Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. De Chronotherm sterkstroom thermostaat is geschikt voor aansluiting 24.

Volt, nodig voor sommige regelingen van stadsverwarming, cv-toestellen, circulatie pomp, zone afsluiters, thermische servomotoren. De Honeywell Kamerthermostaat Sterkstroom is een eenvoudig te bedienen kamerthermostaat , die geschikt is voor aansluiting op 230V. Batterijen zijn dan ook niet aan de orde.


Dankzij de draaibare instelring is een graadje hoger of lager een fluitje van een cent. Op onze adviespagina leggen we graag aan je uit welk type thermostaat op jouw cv-ketel past. De thermostaat heeft een vergroot en verlicht beeldscherm, zodat je ook in het donker - en zonder leesbril - de temperatuur afleest. Wanneer de batterijen aan vervanging toe zijn, wordt dat op het display aangegeven. Verder is de thermostaat zowel voor een 24V als 230V uitgang . Aantal uitgangen verwarming: Ja.


Thermische terugkoppeling: Geen. Temperatuur afleesbaar: Nee. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Wellicht een raar vraagje maar ik kom er niet uit.


Ik heb stadsverwarming en derhalve zitten op alle radiatoren thermostaatkranen gemonteerd. Omdat ik hem nogal eens vergeet . Regelkarakteristiek: Overig. Bekijk, vergelijk en reserveer direct jouw thermostaat online.

Kies uit divers assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts