vrijdag 22 mei 2015

Schouw landelijke stijl

Durf strak modern te combineren met een landelijke stijl. Van Apers, oude bouwmaterialen, antieke haarden, sierschouwen , schouwen , stijlschouwen , rustiek, recuperatie bouwmaterialen, open haarden, antieke tegels, oude vloeren. De wanden in de woonkamer zijn geschilderd met Carte Colori kalkverf in de kleur Gritti. De deur is geschilderd met Carte Colori krijtlak in de kleur Gritti.


Keuken landelijke stijl met een schouw en prachtig fornuis in de keuken.

Vind landelijke schouw op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Sierschouwen bestaan in veel verschillende vormen en stijlen. Wij ontwerpen en plaatsen zowel moderne sierschouwen als klassieke en landelijke sierschouwen.


Maar laat u niet misleiden door de term klassiek. Een niet overdreven versierde stijlschouw past ook perfect in een modern interieur. Qua kleuren zijn gebroken wit, grijs, bruin en zwart het meest populair, maar ook blauw en bordeaux rood zijn geliefde kleuren voor landelijke keukens.

Wilt u wonen in landelijke stijl ? Met warme kleuren maakt u van de landelijke keuken een sfeervolle centrale ruimte in uw huis. Typisch voor het najaar: de dagen worden korter, donkerder en vooral koeler. Landelijke keuken kleur Farrow en Ball. Wij verzamelden tien prachtige haarden en kachels in landelijke stijl. Wij selecteerden onze favorieten, die variëren van.


Hedendaags landelijk en verfijnd Engels . Bovendien werd het gebouw in de jaren zestig opgetrokken in een koele en strakke stijl. Jacques gooide er verschillende binnenmuren uit en creëerde een grote woonruimte zoals in een oude boerderij in de hier vlakbij gelegen polders. Het haardvuur met een achttiende-eeuwse schouwmantel kreeg een centrale plaats.


Woonkeuken landelijke stijl met composiet werkblad in Goudriaan . Share this object: Storms Architecurals. Dit wordt op zeer professionele manier gedaan. Bovenblad is met een door ons speciaal in kleur ontwikkelde grijze Tint. Bank en fauteuil van Hoffz.


Verkrijgbaar bij Hoeve Hofackers.

De gemeenschappelijke ont- vangstplaats is ingericht in landelijke stijl , met een rustieke schouw en prachtige, gewelfde plafonds. De gastenkamers zijn zeer verschillend van stijl en grootte, meestal uitgerust met Vlaamse meubel- tjes. U kunt er genieten van de uitnodigende tuin, terras en visvijver.


Met een grote meubelschouw , een zwaar fornuis, glasdeuren met roeden en een mokkenrek. Klassieke keukens met een robuust natuurstenen aanrechtbla pilasters tussen de kasten en klassieke handgrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts