dinsdag 19 mei 2015

Ontvochtiger kelder

Vocht verwijderen uit kelder. Een vochtige kelder drogen met een ontvochtiger ? Ruime keuze ontvochtigers voor kelders. Luchtvochtigheid in kelder verlagen door ontvochtiging.


In ons nieuwe huis hebben we een relatief grote kelder van 4x4x2. De kelder ligt geheel onder de grond en heeft een gladde geschilderde vloer.

Een week of wat geleden tijdens de warmere (vochtigere) dagen kreeg ik condens water op de vloer van de kelder. Temperatuur in de kelder is aanzienlijk lager . In kelders is de vochtigheidsgraad dikwijls te hoog. Wanneer je hier niets aan doet, kan je te kampen krijgen met vervelende vochtproblemen, schimmels en ongedierte.


Om de vochtigheid op peil te houden, biedt een kelder ontvochtiger soelaas. Alle info ontdek je hier. Ruimtes die continu vochtig zijn zoals kelders , kruipruimtes of badkamers zijn gebaat bij onafgebroken luchtontvochtiging. Een luchtontvochtiger met afvoermogelijkheid is hier meestal de beste keuze.


Je sluit een afvoerslang aan op het apparaat zodat het condensvocht direct wordt afgevoerd.

Je kunt ook kiezen voor een . Ontvochtigers voor kleine én grote kelders ! Schimmel en condens in een kelder tegengaan middels ontvochtiging. Tevens luchtdrogers voor het drogen van ondergelopen kelders. Het gevolg is dan een slechte atmosfeer, muffe geurtjes, meubelschade en klachten rondom de gezondheid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de badkamer, de kelder , de keuken of de wasruimte in huis. We zouden hier nu een luchtontvochtiger willen plaatsen zodat we de kelder als bergruimte kunnen gebruiken.


Ik heb veel over Zibro gelezen maar heb geen ervaring met dit merk. In de betonnen kelder van een woningeigenaar slaat vooral in de zomer vocht neer op de wanden. Met schimmelvorming tot gevolg. De oplossing is het plaatsen van een elektrische ontvochtiger , aldus de aannemer.


Maar daar wil de opdrachtgever niet aan. Hij heeft een droge kelder gekocht, zonder . Wat zijn oorzaken van vochtproblemen in de kelder. Wanneer, en welke luchtontvochtiger te gebruiken in de kelder.


Koop een luchtontvochtiger. Kelder van woning of bedrijf met vochtproblemen? Een ontvochtiger is de beste hulp bij het opslaan in kelders van huisraad of archieven of waardevolle zaken als kunst en antiek. Met name in de zomer wordt de warme en .

Verwijder overtollig vocht uit een natte kelder met een luchtontvochtiger. Onze luchtdrogers zijn duurzaam en bieden een. Als u moeite heeft om dat te bereiken kan een ontvochtiger van pas komen. Zeer energiezuinig en stil.


Omdat ik een poos geleden op het forum nogal positieve ervaringen las over het gebruik van een luchtontvochtiger in de kelder , hoop ik dat iemand mij advies kan geven hoe ik het apparaat zo efficiënt mogelijk kan gebruiken om een drogere kelder te krijgen. Ik kan het ding toch niet blijvend uur laten . Er is genoeg ventilatie het hele jaar door d. Ik zit eraan te denken om een flinke ontvochtiger in de kelder te plaatsen zodat de . Een bouwdroger is een effectieve ontvochtiger in uw kelder. Bouwdrogers bieden soelaas! Met een bouwdroger kan u met gemak de kelder ontvochtigen.


Zo hebben we bijvoorbeeld de middelgrote Dryfast DF4die . Veelal gratis verzonden! Muffe geur of schimmel in kelder ? Luchtontvochtigers koop je eenvoudig online bij bol. In veel kelders is de relatieve vochtigheid vaak hoog.


In een vochtige kelder gaat het stinken en muren gaan schimmelen. Is ventileren de oplossing? Lees hier wat er tegen te doen is.


Hoewel je niet wettelijk verplicht bent om een onbewoonde kelder te ventileren, is het dus zeker geen overbodige luxe om het wel te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts