maandag 4 mei 2015

Luigjes zonnecollector

SunSystems: De goedkoopste in vacuumbuis zonne collectoren of zonnecollectoren. Hier een standaard zonneboiler met na verwarming. Zie ook de systeem info. Uw zonneboiler heeft kuren ? Voelt koud aan na een zonnige dag ?

Er brandt een rood lampje ? Hij maakt een tikkend geluid ? Heeft doffe collectoren ? Houdt geen vocht vast en lekt ? Of lijkt zelfs overleden ? Op onze zonnecollector is condens zichtbaar. Condens is geen probleem en komt ook voor bij nieuwe systemen.

Gedurende een zonnige dag verdwijnt de condens weer. Zeker bij een collector op een . Luigjes verkocht toen zeven grote systemen, die in het volgende jaar werden geïnstalleerd. In een huis in Amersfoort met een zonnesysteem lag Luigjes installeert een grote zonnecollector -installatie op een boerderij. Die kwam op de afgesproken dag voorrijden met een gereviseerde zonnecollector van het zelfde type en exact dezelfde afmetingen. Met een ingenieuze constructie heeft hij binnen dag de oude collector van het schuine pannendak verwijderd en . Te koop een professioneel gereviseerde zonnecollector (1mx 1msolarglasopppervlak) voor pannendak, drukgetest, gereinig afgekit met hoge temperatuurbestendige en UV-bestendige siliconenkit en voorzien van nieuwe collectorsensor van type Luigjes (of ATAG of Heliomax).


Deze koppeling is draaibaar en schuifbaar door de O-ring verbindingen. De display-unit heeft als voordeel dat u vanuit uw woonkamer de temperatuur van de collector en ZonLichtBoiler kunt aflezen. Indien zich onverhoopt een bepaalde storing voordoet, wordt dit ook op het display weergegeven.


De standaard uitlezing van het display geeft het volgende weer: Luigjes Delta-T . Vandaag een overjarig model zonneboiler geïnstalleerd. De regelunit is van Luigjes met twee PT1sensoren. Er zit meter snoer van mmtussen de sensor van de collector en de unit.


De pomp zou in moeten schakelen bij een deltaT van graden en uitschakelen bij een deltaT van graden. De zonnecollectoren zijn geleverd door REMU en geproduceerd door Luigjes Zonne-Energie.

Beide zonne-energie installaties zijn geplaatst door de installateur van de aannemer. REMU heeft de beveiliging goedgekeurd en is akkoord gegaan met een teruglopende meter. De gemeente was niet direct bij het overleg . Ik heb een Atag zonneboiler (systeem Luigjes ). Het duurt heel lang voor het. Onze zonneboiler van Luigjes is inmiddels jaar oud. Wat mij nu verbaast, is dat de waterdruk in mijn CV-systeem (ongeregeld) helemaal weg valt.


Het expansievat is nieuw en intact. Ik begrijp echt niet, waar dat water blijft: ik zie nergens natte . Dit bericht wordt veel gevonden door mensen met een Luigjes of QSolar zonneboiler. Mocht u een probleem hebben met uw systeem neem dan contact op met Atag verwarmingen die zijn nu de eigenaar van de Luigjes systemen.


Eindelijk een platform met liefhebbers van Luigjes zonnecollectoren. Hij is van het merk Luigjes Type hot top zonlichtboiler 2liter. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Ik ben op zoek naar een zonnecollector (bij voorkeur vlakke plaat) met dezelfde maten als een pv paneel. Aangezien de meeste pv-panelen afmetingen hebben va ca 65m bij ben ik op zoek naar een zonnecollector met in ieder geval dezelfde hoogte.


Leidingen vat nageisoleerd door bewoner. Naverwarming hot-top via klokregeling ketel (Atag. Brain): 1x per dag naar 64grC (tbv Legionella), rest dag 45grC. T aan grC, dT uit regeling 4grC. Urk ,Nederlan deze gaat mijn cv boiler vervangen en water krijgen van mijn eerste zonneboiler van 110l waar was jou boiler lek soapwater ? De installatie is een Luigjes zonneboiler Econorm horizontaal 1liter i. Ik zou zo zeggen, kijk wat je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts