woensdag 20 mei 2015

Afschotisolatie kingspan

De plaat voldoet aan de strenge brandveiligheidseisen zoals gesteld door Factory Mutual (FM approval), is toe te passen onder mechanisch bevestigde en. De plaat is toe te passen onder zowel verkleefde, mechanisch bevestigde als losliggend geballaste dakbedekkingssystemen en wordt gebruikt voor het creëren van . Lange levertijd niet meer voorradig. Voorzien van FM approval.


Deskundig advies en snelle levering.

Gewoon perfect geregeld. De tijd dat elk isolatieprobleem in de bouw moest worden opgelost met één en hetzelfde product ligt gelukkig al ver achter ons. Sterker nog: alleen al voor platdak isolatie biedt. Deze platen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en varianten en beschikken tevens over het FM approval.


Op deze manier behaalt u niet alleen een hoge isolatiewaarde, maar . Hierin is de keus tussen afschot van , afschot van 1. Wanneer je een nieuw plat dak gaat monteren en isoleren dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar de zelfdragende dakplaten.

Toe te passen onder mechanisch bevestigde en losliggend geballaste dakbedekkingssystemen en wordt gebruikt voor . Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem. Gemakkelijke verwerking. De strakke randen van de harde isolatieplaten sluiten optimaal aan op elkaar en de ondergrond. U krijgt geen koudebruggen door kieren.


Opbouw dak : Bitumineuze dakbedekking. Houten balklaag volgens opgave constructeur. Asbestsanering is niet nieuw.


Maar asbestbestdaken vervangen door daken met zonnepanelen in een leasecontract, wel. Volgens Sjoerd Seffinga . See what people are saying and join the conversation. Dit is veruit het meest toegepaste systeem. De isolatielaag komt bovenop de draagvloer van het dak en direct onder. Zorg ook voor voldoende dakopstan dit wil zeggen voldoende hoog opstekende dakranden.


Eventueel kan je ook opteren voor afschotisolatie.

Dat is isolatie met een . Daar zitten we letterlijk bovenop! Lees erover in ons blog. Afschotisolatie voor uw platte dak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts