woensdag 6 mei 2015

Htpc behuizing met display

Silverstone SST-ML09B HTPC Zwart computerbehuizing. Uit voorraad leverbaar: stuks Levertijd: werkdagen (woensdag). Antec verkoopt deze software en bijbehorende hardware ook als eigen product, in de vorm van het Antec multimedia station elite. Deze zou je kunnen gebruiken in combinatie met een behuizing zonder ingebouwd display en afstandsbediening, al moet je er dan rekening mee houden dat dit ten koste gaat. Thermaltake heeft een nieuwe behuizing geïntroduceerd die beschikt over een ingebouwd touchscreen.


De DH 1is standaard uitgerust met een zeven inch groot aanraakgevoelig scherm.

Die Jonsbo behuizingen afgaand van plaatjes zien er echt gaaf uit. Heeft wel wat weg van Harman Kardon versterkers. En als er een display in zit dan moet het een VF- display zijn anders wil ik het gewoon niet. Wat voor info zie je op display HTPC behuizing.


Home Theater PC ( HTPC ) Deel - Mediaspelers. Meer resultaten van gathering. Moederbord vormfactor, ATX.


De Zalman HD5is een zeer mooie HTPC case, welke vooral dankzij het DFSTN LCD scherm in het frontpaneel voor zeer veel gebruiksgemak zorgt.

Daarnaast is bediening via een afstandsbediening ook mogelijk wat het makkelijk maakt om te computeren vanaf bijv. Koop of Verkoop htpc op Marktplaats. CASE HTPC LUXALM2LCD DISPLAY EQUALIZER MINI ITX MICRO ATX COMPUTER PC.


HTPC CASE LUXALM2LCD DISPLAY. An HTPC has never been so powerful and elegant as the LM200. Bekijk alle HTPC Behuizingen op CDROMLAND. NL - Voor 22:bestel morgen in huis! Garantie, jaar via 4Launch.


Rubber isolation hard drive screws. Aangezien een display de behuizing behoorlijk wat duurder maakt, zeker als deze aanraakgevoelig is, is het dan wellicht een overweging om deze weg te laten en het bespaarde geld aan andere zaken te besteden, zoals een superstille processorkoeler. Goede merken van htpc - behuizingen zijn:. Langer dan dagen levertijdLanger dan dagen levertijd.


Extended-ATXExtended-ATX. Full-TowerFull-Tower. De behuizingen van Streacom zijn buitengewoon fraai van vormgeving en een lust voor de ogen.


Ze beschikken daarnaast allemaal over Wireless Display waarmee u het beeld van . The PC case is where all your components will end up, and the variety available is staggering.

Accessories like filters, brackets and sound-proofing are all here too. Touch is niet noodzakelijk als hij maar op het scherm op de kast nummers uit kan zoeken die hij wil afspelen (in windowsmediaplayer oid) met eventueel een afstandsbediening. It is approximately the size of a typical receiver and fits perfectly into any hi-fi environment. The front with the mirrored acrylic surface and a big .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts