vrijdag 15 mei 2015

Planhus te koop

Heerlijk wonen in de sfeer van vroeger en met het luxe en comfort van de toekomst. De groep liefhebbers van Zweedse woningen groeit nog steeds. Deze kopersgroep is en blijft bereid een marktconforme prijs te betalen voor een kwalitatief hoogwaardige Zweedse woning.


Als zij hun woning te koop aanbieden, ontvangen zij een uitstekende prijs. Deze EXCLUSIEVE door PLANHUS in Zweedse bouwstijl ontworpen ROYALE vrijstaande villa geschakeld met garage is landelijk gelegen aan de rand van Hempens.

Deze uitstekend onderhouden wonin. In het open veld met uitzicht over de heide en toch gelegen aan tegen de bossen ligt hier een romantische villa. Het is een geweldige plek en nog mooier geworden dankzij onze villa die architectenbureau Atelier uit Leusden met zorg ontworpen heeft. Een bureau wat doet wat ze zeggen en ontwerpt wat wij denken.


Vrije kavels beschikbaar in blitsaerd te leeuwardenblitsaerd is een wijk. Leeuwarden, Friesland - Te Koop - Bouwgrond. Vergelijkbare : Bouwgrond leeuwarden. Bereken hier je hypotheek .

Een heerlijke plek om te genieten van deze fantastische locatie! KAVEL OP UNIEKE LOCATIE TE KOOP. Buitenplaats op it Heechsân bij Eastermar. Zevenhuisterweg te Noardburgum!


Bouwbedrijf Swart biedt ook de mogelijkheid van houtskeletbouw. Deze methode wordt veel toegepast in Zweedse woningen. Dit concept behelst een . De Zweedse One Tonne Life woning heeft nieuwe bewoners! Maak kennis met de familie en kom te weten wat de familie heeft doen besluiten om juist déze woning te kopen ! Meer weten over deze of andere energieneutrale woningen?


Nieuwe bewoners One Tonne . Nog slechts enkele te koop. Blitsaerd is een groene,. Er zijn recent woningen gebouwd die zoveel energie opwekken (met vooral PV-zonnepanelen) dat daarmee de . Kom gerust eens langs in een modelwoning om met ons de mogelijkheden te b. Planhus , Zweedse Woningen.

Prachtige royale vrijstaande zweedse woning (type planhus ) met botenhuis en open vaarverbinding naar de friese meren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts