donderdag 28 mei 2015

Wheelylift te koop

Door dit handige fietsopbergsysteem is het zelfs in een zeer kleine ruimte mogelijk meerdere fietsen netjes weg te zetten. Dit fietsparkeren is eenvoudig en voorkomt chaos in het fietsenhok. Daarnaast is er geen elektriciteit nodig, dus daar hoeft u ook geen rekening mee te.


Op zoek naar een fietstakel? Heeft u meer spullen dan ruimte in uw schuur?

Bent u op zoek naar een oplossing om meer plaats te creëren? Door de fietsen verticaal op te hangen aan dit systeem . Koop of verkoop op Marktplaats tweedehands en nieuwe brommers, scooters, kinder-, dames- en herenfietsen. Te koop aangeboden: bicycle gear fietslift ( nieuw in doos) bicycle gear, fietsliftnieuw in doos fietslift.


Door huur van garage overbodig: handig fietsopbergsysteem. Voor meer info: wheelylift. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke.


Ik heb er liggen, nooit gebruikt.

Bij interesse, stuur een mail met uw telnr, of doe een bod. Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee je fietsen van meer dan kilo op kon hangen, en waarbij veel ruimte werd bespaard. Simpelweg omdat het er nog niet was. Om verschillende fietsmodellen praktisch, buiten of binnen op te kunnen bergen heeft de aanbieder wandhouders ontwikkeld.


Fietsproducten van het merk . Beunens kathy (jaar geleden) Geachte Hebt u enig idee vanaf wanneer er terug wheelyliften te koop zijn? Wij hebben onze bouwvergunning verkregen mits bouw van een nis voor fietsen met fietsenliften. Wheelylift : artikelen voor het fietsen. De termijn voor de uitvoering van de werken is inmiddels verstreken. De fietsennis is voorzien, de liften ontbreken . Wees welkom om over de mogelijkheden te sparren!


Vind ik leukOpmerking plaatsenDelen . Een uniek, simpel en ruimtebesparend fietsopbergsysteem. Ook wel fietslift genoemd. Dit is echt goe en echt handig.


Een slim en solide, ruimtebesparend ophangrek.

Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons assortiment van miljoen producten bij 10. Vervolgens wordt het tilmechanisme geactiveerd. Met wat begeleiding hangt je tweewieler in een wip omhoog. Het systeem is ideaal voor kleine ruimtes, en je kan er zelfs naast je racefiets je zware stadfiets ( en voor later misschien je elektrische fiets) mee ophangen!


Nu, ruim anderhalf jaar later, laat het tweevrouwsbedrijf uit Naarden zijn product maken in Vietnam om het vervolgens in vier landen te slijten. In april vorig jaar kwam de eerste container aan. Ik weet niet waar je woont maar in mijn woonplaats zijn best wel wat losse garageboxen te huur of zelfs te koop.


Het bedrijf werkt in deze . Ik weet het niet zeker maar volgens mij zijn ze ook wel op. De wheelylift lijkt me erg handig, zeker omdat je ze ook nog weg kan klappen. Maar 1euro per stuk is best prijzig. In Nederland en Belgie verkrijgbaar bij o. In Duitsland verkrijgbaar bij o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts