donderdag 21 mei 2015

Remeha quinta 28c storing 6

Volgens de handleiding is dit een normale regelstop binnen het cv-bedrijf die ontstaat. Tijdens het volgen van het programma welke is geprogrammeerd in Toon gaat de Cv-Ketel (op het moment dat de gewenste temperatuur is behaald) in mode draaien. Hij blijft op deze stand . Meer resultaten van forum.


Storingen bij toestellen met andere regelaars.

Beste lezer, Ook ik heb bij mijn remeha quinta 28c een storingscode , toevoer temperatuur water hoger dan de afvoer temperatuur. Ik las zojuist de reacties op het forum en daar word over een cartridge gesproken en een NTC. Ik zie mezelf als redelijk technisch maar ik begrijp niet wat er bedoeld word. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Code betekent, dat de watertemperatuur in de ketel hoger is dan het setpunt van de kamerthermostaat is. Kijk eens even wat de ingestelde temp. Heb op internet gezocht naar deze storing en krijg dan vaak als resultaat dat de branderautomaat een defect vertoond.


De ketel is gestopt na verwarming.

Het antipendelprogramma is actief. Het ontluchtingsprogramma is actief. Wacht minuten, hierna slaat de . Wellicht staat er in dat topic een oplossing, zo niet dan zou wellicht de module die bij de cv geplaatst is defect kunnen zijn. Af en toe een service beurt maar verder geen onderhoud of storingen. Het installatiebedrijf zegt.


C1 C3 C4 C5 C6 C8 C93. Indien een van de bovenstaande storingscodes wordt weergegeven, moet de waterdruk gecontroleerd worden. Type: hm1-prijs € 4verzendkosten. Wij zijn gevestigd in winkel ( noord-holland) maanden garantie rnr handelsonderneming is de specialist op. In geval van een storing knippert . Hiermee geeft de ketel de vergrendeling weer.


Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden waarna de cv-ketel vanzelf, dus zonder dat de reset toets hoeft te worden ingedrukt, weer in bedrijf komt. Remeha Tzerra storingen en oplossingen. Installatie-, gebruikers- en servicehandleiding. Hoog rendement gaswandketels.


Uitlezen storingsgeheugen.

Raak de rookgaspijpen niet aan. Afhankelijk van de ketelinstellingen kan de temperatuur van de rookgas pijpen hoger dan 60°C worden. De storingscode met de betekenis, de mogelijke oorzaak en de oplossing voor de storing die u heeft.


Import en service door J. De nieuwste ketel maakt niet alleen uw huis en. Tevens bevat het belangrijke aanwijzingen om vóór het in bedrijf stellen en tijdens het in bedrijf zijn een zo veilig en storingsvrij mogelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts