maandag 18 mei 2015

Duratech warmtepompen

Duratech warmtepompen bestellen? Een COP van kan zelfs gehaald worden. W die u aan uw elektriciteitsleverancier betaald kan kW aan energie in uw bad . De pompen halen de warmte uit de buitenlucht en brengen deze warmte in het zwembadwater.


Ze zijn uiterst efficiënt en goedkoop. Ze verwarmen het zwembad snel en doen dat tegen een laag verbruik.

Deze warmtepompen zijn bestand tegen weer en wind en werken tot zeer lage . Door het gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen zoals Titanium voor de warmtewisselaar, maakt dat de warmtepomp moeiteloos bestand is tegen de erosie van chloor en zout in het . Belangrijk om weten is dat er van dit merk tenminste een opvolging van wisselstukken is en een . Het aansluiten van een warmtepomp een flink karwei? Stekker in het stopcontact slangtules koppplen en je hebt een perfect werkende warmtepomp. Land importeur of fabrikant, Nederlan België, Nederland.


Aantal modellen, 2 6. Capaciteit in m tot m tot 1m tot 1m3. Eenvoudig aan te sluiten en zonder ingewikkelde aansluitingen.

Daarmee een zeer geschikt warmtepomp voor een opzetzwembad van Intex, Bestway, Jilong en Gré. Automatische ontdooifunctie. Alle functies worden via microprocessor gestuurd. Zeer laag geluidsniveau. Het bedrijf is niet verantwoordelijk voor schade of verwondingen veroorzaakt door onjuiste installatie, verkeerd of onnodig onderhoud.


De zwembad warmtepomp verwarmt het zwembadwater en houdt de temperatuur constant. Onze DURATECH warmtepompen hebben de volgende eigenschappen: 1. Wil jij je zwembad verwarmen en tegelijkertijd kosten besparen? Bekijk dan eens de warmtepompen. Uitgebreid assortiment en gratis thuisbezorgd.


Vroeger werden de duratech warmtepompen verdeelt via bosta, maar zij hebben blijkbaar sinds een jaar geen contract meer om voor duratech te werken. De DURATECH warmtepompen kunnen zelfs vanaf -5°C buitentemperatuur functioneren en warmte halen uit de lucht. Nochtans hebben zij enkele weken geleden een technieker langsgestuur maar tot op heden nog geen offerte voor herstelling ontvangen.


DURATECH : DURA PLUS SERIE, TOPKWALITEIT HOOG RENDEMENT LAAG VERBRUIK EN LAAG GELUIDSNIVEAU UITERMATE GESCHIKT VOOR GROTERE ZWEMBADEN OOK BIJ ZEER LAGE BUITENTEMPERATUREN. Niet alleen de kwaliteit van de warmtepompen maar zeker ook de service is perfect geregeld. Want elke warmtepomp heeft op den duur service nodig en dat dient te gebeuren door een STEK gecertificeerde.


Bosta, uw totaalleverancier in zwembad artikelen Bosta heeft al meer dan jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts