woensdag 27 mei 2015

Duco c systeem

Door metingen via sensoren wordt er enkel geventileerd wanneer dit nodig is (= vraaggestuurd). Het ventilatiesysteem werkt volgens het principe van systeem C ,. De vraag naar ventilatie wordt middels ruimtesensoren bepaald op basis van de luchtkwaliteit (CO2) in de woonkamer en het relatieve vochtigheidsgehalte (RH) in de badkamer. Voor een optimale energiebesparing kan er ook optioneel een CO2-sensor in de slaapkamer geplaatst . Deze bevindt zich in systeem C variant C4a en C4c.

De Dcuobox Silent wordt gebruikt voor de mechanische . Bestel WTW filters en complete units direct bij de fabriek. Vocht Boxsensor - enkel i. Ook badkamerventilatie , verwarming. Vandaag bestel morgen in huis.


De technische fiche is amper aangevuld. Geschreven door Bispum in de rubriek: Bouwtechnieken. In combinatie met de minimale investering, zorgt het er voor dat dit systeem .

De rechtstreekse toevoer van verse lucht staat immers synoniem voor een gezond en comfortabel binnenklimaat en dat op een energiezuinige manier! AddThis Sharing Buttons. Ventileren volgens Systeem C : de natuurlijke keuze.


Woonconcept: APPARTEMENT. DucoTronic (Plus) System. Zelfregelende ventilatieroosters. Deze sensoren meten automatisch het CO2- en vochtigheidsgehalte, maar kunnen desgewenst handmatig door de gebruiker bediend . Of wilt u weten waardoor uw woning kan vervuilen (denk aan huisstofmijt)?


Aanpassing van fabrieksinstellingen. Ik zal het ventilatie systeem C gebruiken. Een beter E-peil is steeds het gevolg. Kies bij ons uit het grootste aanbod van merken vraaggestuurde installaties.


De modulaire componenten, zoals de sensoren of de gestuurde kleppen , moeten bovendien voor een persoonlijk ventilatiesysteem . Overwegende de aanvraag van VERO DUCO n. Dat, in combinatie met de minimale investering, zorgt er . Mechanisch afzuigsysteem.

Eigenschappen: Natuurlijke aanvoer van verse lucht in de droge ruimtes via toevoerroosters in ramen of muren. Bovendien leveren ze bij toepassing in nieuwbouwwoningen een heuse. EPC- winst op (tot 24).


Beide systemen ventileren volgens Systeem C en zetten dus . De bewoner kan met de bedieningsschakelaar eenvoudig zelf de luchtafvoer in de gewenste stand sturen. Ingangsdatum verklaring. Geldigheidsduur verklaring. Dit is de standaardversie met centrale afvoer.


De nadelen van een systeem D zijn echter niet te onderschatten. De ventilatie werkt meer of minder. Volledig draadloos systeem. Zeer eenvoudig en snel te installeren.


Ideaal systeem voor renovatie en nieuwbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts