vrijdag 15 mei 2015

Itho dakventilator

In een appartementencomplex of utiliteit wordt via een collectief ventilatiekanaal de ventilatielucht afgevoerd. Daarbij wordt ook de ventilatiecapaciteit centraal geregeld. Dit gebeurt op basis van . Materiaal behuizing, Kunststof. Kwaliteitsklasse materiaal behuizing, Polyetheen (PE).


Oppervlaktebescherming behuizing, Geen.

Snel terugverdiend bij vervanging. Vind dakventilator itho op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Itho CAS dakventilatoren en bedieningen koopt u snel en voordelig online bij Ventilatieland. De dakventilator zorgt er dan zelf voor dat de juiste spanning wordt afgegeven.


In woningbouw worden deze dakventilatoren met name gebruikt als onderdeel van collectieve afzuigsystemen in lage en in hoge woongebouwen. Daarnaast zijn de ventilatoren bij uitstek geschikt . Levertijd tot werkdagen. Verwachte levertijd van tot weken.

Actuele voorraad stuks. BTW € verwijderingsbijdrage. Op zoek naar Itho badkamerventilatie? Itho is een van de koplopers in de badkamer- en sanitairwereld.


Het assortiment Ventilatie van Itho is compleet. Itho Ventilatie koopt u uiteraard aantrekkelijk geprijsd bij Sanitairwinkel. Plaats eerste beoordeling. Itho Daalderop CVD ECO - Pijpdakventilator CVD ECO RFT.


Verpakt per stuk Meer info . ITHO dakventilator wisselspanning CAS WS, beh kunstst. Bij de ontwikkeling van producten en systemen houdt Itho hier dan ook rekening mee. En het programma dakventilatoren is hier een goed voorbeeld van. Met haar programma dakventilatoren biedt Itho de ideale oplossing voor iedere situatie of het nu gaat om collectieve ven tilatie in de woningbouw of om ventilatie in de . Energiezuinige ventilatie-unit HighPerformance eurostekk. CVEECORFTHE, web icon R. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts