vrijdag 8 mei 2015

Radson bouwjaar serienummer

Het 8ste cijfer in het serienummer bepaalt het bouwjaar. Dit moet afgeleid worden uit andere vaststellingen (bv slijtage van het toestel, type) . Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik heb het idee dat hij niet aanslaat.


Ondanks de grote zorg die besteed werd tijdens de fabrikage en eindkontrole van het toestel, kan een storing optreden.

Storingen worden alleen in behandeling genomen door de Radson servicedienst mits gemeld door een erkende installateur of service-organisatie. Vermeld bij storingen altijd het serienummer. Radson -radiatoren zijn geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Radiatoren hebben de langste levenscyclus, langer dan eender welke andere warmtebron, en zijn een aantrekkelijke, kost -en energie-efficiënte aanvulling op elk huis.


Geachte heer SDM, Normaal gesproken kunnen wij de toestelgegevens zoals type en bouwjaar aflezen aan de hand van het serienummer. Gelukkig hebben de vorige bewoners van dit adres het toestel laten registreren en zijn de gegevens hier bekend. Wat is het bouwjaar van mijn Bosch, Siemens, Neff of Gaggenau huishoudelijk apparaat?


Via dit FD-nummer kunt u het bouwjaar van uw apparaat achterhalen.

Bekijk hier het aanbod: radson bouwjaar serienummer. Vlaanderen voor radson bouwjaar serienummer waar ook u 1 gratis iets te koop of gezocht kan plaatsen. Tweedehands zoekertjes . Hoi iedereen, Heeft er iemand een idee welke verwarmingsketel ik heb? Nefit bellen,meestal staan er streepjes tussen dus bijv. Bij deze verkoop ik een complete verwarmingsketel op gas van het merk Radson.


Ideaal voor verwarming met radiatoren. Nog een bijkomende vraag bij mijn vorige onderwerp. Na wat opzoeking zie ik dat van dezelfde ketel verschillende bouwjaren zijn. Cv onderdeel Intergas Remeha Atag Nefit Radson AWB Vaillant.


Met installateur Van Dijkhuizen bent u verzekerd van een goed werkende cv- ketel, pelletketel, houtvergasser of haard. Bel voor de mogelijkheden. Bij bestelling van onderdelen, naast betreffende artikelcode ook het type warmteterugwintoestel, serienummer , bouwjaar en de naam van het onderdeel opgeven.


Direct en online een serviceabonnement naar keuze afsluiten? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Abelco Onderhou Abelco Service Plus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts