maandag 4 mei 2015

Cv ketel of boiler

Men kan ook warm water bereiden met behulp van de cv - ketel. Het cv water van de ketel stroomt hierbij door de warmtewisselaar van de boiler en verwarmt hierdoor indirect het water . Een cv ketel met een (kleine) ingebouwde boiler heeft zijn voordelen. Maar zijn er ook nadelen?


Lees alle voor en tegenargumenten en bekijk de alternatieven.

Bij mij hangt de cv - ketel op de tweede verdieping. Wat weer verspilling van water te weeg brengt. Nu zit ik te denken aan een close in boiler speciaal voor in de keuken. Ik weet alleen niet of dit zuiniger is dan warm . Vervangen van oude boiler ? Alleen nog maar elektriciteit en geen gasaansluiting meer?


Meer resultaten van forum.

CV ketel met ingebouwde boiler - Orienteer. Beantwoord een paar simpele vragen en je krijgt een aantal cv ketels gepresenteerd die aan jouw eisen voldoen! Warmwatercomfort met het grootste gemak.


Als uw woonsituatie vraagt om een grote warmwatervoorraa dan beantwoordt ATAG dat met het ComfortSysteem ( CV - ketel met aparte boiler ). De koppeling tussen een Solo-ketel en een ATAG ComfortBoiler garandeert een zeer hoge tapsnelheid van warmwater. Een combiketel is een cv - ketel en boiler in één systeem. Dit scheelt u ruimte in huis maar ook kosten.


U hoeft nu namelijk maar in systeem te investeren in plaats van 2. Benieuwd naar de kosten voor een combiketel? Nadeel aan dit systeem is dat . Nefit- boilers worden energiezuinig verwarmd door de Nefit- ketel. Wilt u op meerdere plaatsen in huis tegelijk warm water kunnen gebruiken? Is uw woning voorzien van vloerverwarming? Dan is een voorraadboiler ideaal.


Maak daarnaast gebruik van onze vergelijkservice zodat u tot lokale cv ketel installateurs kunt vergelijken via het volgende formulier. Tip: Direct weten wat een.

Laten we dat eens onder de loep nemen: Misschien weet u nog dat er in Nederland heel veel Elektrische boilers hingen ? Dat waren veelal huur boilers die . Voordat je een cv - ketel gaat kopen moet je eerst bepalen welke type cv - ketel geschikt is voor jouw situatie. Is dat een solo, combi cv - ketel of combiketel met boiler ? Vanaf nu is het mogelijk uw CV radiatoren of vloerverwarming te verwarmen met stroom. De Eltherm elektrische cv ketel maakt het mogelijk.


Energievriendelijk door de microprocessor gestuurde elektronica. Maximale energiebesparing en langdurig comfort. Omdat er geen verbranding plaatsvindt is . Met de elektrische cv ketel verwarmt u op eenvoudige en veilige manier uw radiatoren of vloerverwarming. U kunt gewoon uw huidige radiatoren of vloerverwarmingssysteem blijven gebruiken. Geen rookgasafvoer nodig, geen kans op koolmonoxide vergiftiging.


De elektrische cv is leverbaar voor alleen verwarmen of in . Enkel een elektrische cv ketel is niet genoeg. Voor genoeg warm water in huis is een zuinige elektrische boiler vereist. Bekijk onze A-merk boilers ! De cv- boiler wordt eenvoudig aangesloten op de bestaande cv-installatie. In de binnenketel van de boiler bevindt zich een spiraalvormige warmte- wisselaar. We zijn in dubio over welke ketel we willen.


Een Remeha (Calenta) leek ons een goede keus, maar nu is ons oog op een Intergas gevallen. TEC combiketel van Vaillant. De Vaillant combiketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort.


In tegenstelling tot een soloketel heeft u dus geen extra boiler nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts