donderdag 21 mei 2015

Dakvoetprofiel ubbink

In combinatie met een vogelschroot zorgt het . Bijzonder functioneel dankzij de combinatie van vogelschroot, extra panlat en onderpanprofiel in één. Ubbink dakvoetprofiel antracietkleur 0. Deze afwerking moet volgens het Bouwbesluit aan een aantal technische eisen voldoen.

Maar natuurlijk is ook een esthetisch fraaie oplossing van belang. Monier houdt met beide aspecten rekening. Met de dakvoet wordt het dak aan de onderzijde afgewerkt.


Uitsluitend voor toepassing op een gootplank. Brochure Dakventilatieproducten. Dakvoetprofiel - 900mm - zwart. MONIER LAFARGE RVS DAKSCHROEF 5.

STANLEY AFBREEKMES SM KUNSTSTOF 18MM. Dakgoot-Egel, perfecte dakgoot bescherming! Schaal voor rookgas Ø 90.


Daarnaast beschermt het profiel het dakbeschot of de dakplaat tegen opspattend water uit de dakgoot. Naast de verschillende functionaliteiten is bij het Airtec Combiprofiel rekening gehouden met . Vogelschroot, extra panlat en onderpanprofiel in één. Om de dakvoetconstructie te beschermen. Door de toepassing van een nieuw onderprofiel en een dakvoetprofiel wordt een dusdanige luchtstroom onder het pannendak bereikt, dat schade aan het dak tot een minimum wordt beperkt. De profielen, die zijn gemaakt van het te recyclen LDPE . Website fabrikant: Klik hier.


Dit product kan niet geretourneerd worden. Voorbeeld printen Voeg toe aan . Combi dakvoetprofiel kleur antraciet lengte 1cm prijs per lengte. U ziet de consumentenprijs, bent u een zakelijke klant?


Log dan in voor uw prijzen.

Tijdelijke actie, zolang de voorraad strekt! De Airtecc Combidakvoetprofiel laag voor de afwerking van de dakvoet. Tevens wordt een mooie, strakke aansluiting verkregen tussen de dakpannen en de dakgoot. Het profiel beschermt de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts