donderdag 7 mei 2015

Dirk 75 jaar

Het is op dit moment niet meer mogelijk om een actiecode in te vullen. Prijswinnaars Actievoorwaarden Prijswinnaars Dirk. Totaal aantal prijswinnaars: 0069.


De melkhandel van toen groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan miljoen klanten per week bij maar liefst 1filialen. Daar blijft het niet bij.

Met een waar Prijzenfestijn. Immers, wie jarig is, trakteert en . En tijdens de bespaarweken nog eens extra! Terug naar het overzicht. Een mijlpaal in de Nederlandse geschiedenis.


De eerste supermarkt van Nederland bestaat jaar. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid naar 1winkels. Benieuwd of jij hebt gewonnen?

Download snel onderstaand bestand met daarin alle winnaars. Op de hoogte blijven van Wicky en haar acties? Alle winnaars gefeliciteerd! Heb je vragen, opmerkingen of tips voor ons? Bijzonder is dat de oprichter van het bedrijf het jubileum nog . De ontmoetingen en gesprekken met iedereen bij Detailresult Groep zijn geweldig, een warm welkom en dan moet de inwerkperiode nog beginnen.


Ik ben trots en blij om bij de oudste . Gezamenlijk geven zij een mooie weekfolder uit met aantrekkelijke aanbiedingen uit het hele assortiment. Tevens kunt u uw boodschappen ook online bestellen in . Het supermarktbedrijf bestaat jaar. Dirk folder en aanbiedingen. In alle winkels stonden er in totaal 75.


De tompoucen werden ook uitgedeeld in bejaarden- en verzorgingstehuizen in de omgeving. Geen bezorgdienst, geen webwinkel, geen horeca in de winkel. Deze schoenverkoper is maar liefst jaar , en werkt al jaar in zijn schoenenwinkel.


De fabrikant bepaalde toen nog de minimum- en maximum prijs voor de supermarkt.

Om dit te vieren maken klanten nu kans op seconden gratis winkelen. Bevestig je deelname en maak direct kans! Ontdek ook deze gratis acties!


Stap over naar Alles-in-van Telfort en betaal de eerste maand helemaal niets, dus ook . Als aftrap van de festiviteiten is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts