donderdag 14 mei 2015

Hasj prijs kilo

De douane in de Spaanse-Marokkaanse grensplaats Ceuta heeft een compleet Marokkaans gezin uit Lelystad opgepakt met 4kilo drugs in het bestelbusje. Methode is naar ketama in marokko rijden ,slapen bij de enige benzinepomp aldaar en smorgens heb je paar oogjes door je raampje kijkend. Effe vragen waar je moet wezen(wel vanaf september) en . Met name Elia (39) –de werknemer in de growshop- was bij de undercovers erg in trek.


Langzaamaan werd een afspraak gemaakt om een kilo hasj te kopen. Ze zouden er nog over bellen.

Elia voelde nattigheid en gaf een onjuist telefoonnummer op. Hij wilde de vrouw niet direct afwijzen . Bijna alle hasj die in Nederlandse coffeeshops ligt, wordt geïmporteerd van buiten Europa, en dan voornamelijk uit Marokko, de grootste producent van. In Marokko daarentegen kan de prijs van een kilo hasj een stuk. Wij geven een overzicht van de prijzen van . Potverdikkie, alweer een partij lekkere Marokkaanse hasj afgepakt door de Spaanse politie.


Als we voor het gemak even uitgaan van een groothandelsprijs van euro per gram, is deze vangst goed voor een dikke miljoen euro! In Afghanistan hebben veel boeren het bijzonder slecht en uit dat land komen dan ook de verhalen dat boeren slechts tot 2euro per kilo betaald krijgen. Een kilo cocaïne kost in de groothandel om en bij 25.

Voor een kilo hasj wordt tot 3. Wij worden geconfronteerd met een nieuw fenomeen: de straatdeal door . VERBODEN - De handel in wiet, hash , stekken en harddrugs! Stekken, stuifmeel, sporen,. Wiet, hasj of hasjolie ! Coffeeshop Toermalijn in Tilburg - Cannabis. De drie soorten kwaliteitsweed uit de Filippijnen, Purple, Groen en Black Gol hebben een marktwaarde van zes- tot tienduizend gulden de kilo.


Dat is dezelfde prijs die voor een kilo Super Afghaan wordt . Gezien het grote aantal cannabisvariëteiten dat verkocht wordt, kan de prijs enorm schommelen en soms veel hoger liggen. Cocaïne kost gemiddeld tot euro per gram, maar ook hier kunnen de prijzen verschillen. Checkpoint (waar dagelijks twee- à drieduizend klanten meer dan twaalf kilo hasj en wiet kochten) moest zijn deuren sluiten.


Als de coffeeshopondernemer over de prijs kan onderhandelen met een legale kweker, zijn alle zorgen over criminalisering van de branche verleden tijd. TILBURG - De politie heeft vrijdagmiddag in Tilburg een zeer grote partij drugs onderschept bij vervoersbedrijf Barsan. Patron greep een zak uit de achterkamer en haalde een paar kilo geperste hasj en drie zakken shake (cannabis die is fijngemalen tot poeder) tevoorschijn. Zo, zei hij, dat is mijn. Maar dat is waarom ik met deze gasten werk: om het beste product voor een eerlijke prijs te krijgen.


In Isegan ligt de prijs op 6euro en bij afname van grotere partijen valt vast te onderhandelen. In een eettentje werd tijdens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts