vrijdag 10 juli 2015

Kattennet kopen

Het balkonnet of kattennet kan uw kat het leven redden. Kattennetten koop je eenvoudig online bij bol. Ideaal aan te brengen op uw balkon of terras. Beschermd door een kattennet kan uw kat niets meer gebeuren. UV- en, weersbestendigheid en verontreinigende stoffen getest door consumentenbond Rheinland.


De netten worden aangebracht om het ontsnappen tegen te gaan.

Het net bestaat uit een sterke kunststofdraad die bestand is tegen weersinvloeden en zeer lang meegaat. In tuinen worden meestal netstroken op de schuttingen gemonteerd. Met dit sterke net zorg je ervoor dat jouw kat of katten het balkon niet kunnen verlaten of er niet van kunnen vallen of springen. Je kan het ook gebruiken om er een kattenren of buitenverblijf mee te maken.


Wij zijn onlangs verhuisd en willen niet dat de poezen uit de tuin kunnen, dus willen wij een kattennet rondom maken. Leverbaar met tot werkdagen. Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9. Je kat zonder gevaar naar buiten of op het balkon laten doe je met een kattennet.

Een kattenbeschermnet zorgt ervoor dat je kat niet over het balkon kan vallen of springen. Ook als je een tuin hebt houdt een katten net buurkatten tegen om naar binnen te komen. Let bij de koop van een nieuwe katten beschermnet op de . Een transparent kattennet , dat men in de dierenspeciaalzaak kan kopen , is van buiten nauwelijks zichtbaar. Ook vanuit het balkon gezien is het zeer discreet (zie foto). Het gaat ook zonder te boren, wanneer de balkonreling van ijzer is gemaakt.


Dan kunnen namelijk magneethaken ter bevestiging van het net worden . Ik wil een transparant kattennet op het balkon van negen hoog spannen zodat mijn kat niet naar beneden valt. Ontdek Kooi voor katten uit een enorm aanbod aan artikelen. Ik wil voor mijn vlieggrage hollandse krielen een trixi kattennet kopen (extra stevig en goed strak te spannen) om over de ren te spannen.


Wie heeft daar ervaring mee? Is een goedkoper net net zo goed voor over de kippenren? Ik wil niet niet dat er ongelukken van komen en hoor graag . Schroeven bovenop de schuttingen draaien en daar een kattennet overheen spannen.


Dat draad is zo dun dat het niet echt opvalt, dus echt last heb je er niet van. Weet je toevallig ook waar je dit kunt kopen ? Gisteravond stond mijn buurvrouw opeens voor de deur met het verhaal dat ze helemaal depressief werd van mijn net op de.

Vergelijk de prijzen en kies de aanbieder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts