dinsdag 14 juli 2015

Heemels pvv

In de tijd dat hij woordvoerder was van Geert Wilders en. Lees ook deze artikelen. Gemeenteraadsverkiezingen. PVV vervangt Rotterdamse lijsttrekker na één dag.


De PVV zou “onaanvaardbare informatie” over Géza Hegedüs hebben gekregen.

Cocaïne kopen in de parkeergarage van het Tweede Kamergebouw en luxe leven met de pinpas van de PVV in de hand. De 36-jarige Herkenboschenaar wordt ervan verdacht bijna 180. De rechtszaak is hier te volgen. Drank- en drugsverslaving.


De Limburgse PVV -afdeling moet uit eigen kas bijna 179. Volgens Lheeft het provinciebestuur dat besloten. Dat schrijft 1Limburg dinsdag. Daarvan gebruikte hij 110.

Op het laatste gebruikte ik vijf gram per dag. Zelfs dealers vroegen soms of het allemaal voor mij was. De oud- woordvoerder zegt dat Wilders veel druk op hem uitoefende, maar dat is volgens hem . Hij verloor zijn baan, zijn vrienden, zijn huis en het contact met zijn ouders. Heemels gebruikte het geld niet alleen voor zijn . De Statenfractie van de PVV in Limburg moet bijna 179. Hij vertelde toen dat die door een aantal financiële problemen en fouten binnen de partij weg moest gaan.


Welgeteld één dag lang is Géza Hegedüs lijsttrekker van de PVV in Rotterdam geweest. Dat bleek later een foutje te . Een dag na zijn presentatie werd hij al teruggetrokken. Zij droeg haar taak over aan Michael Heemels. Coalitiepartijen CDA, SP, VV Den PvdA, gesteund door oppositiepartij GroenLinks, vinden dat de PVV zelf verantwoordelijk is voor wat er met de fractievergoeding gebeurt.


Aanvankelijk stond de inhoudelijke behandelin. Persverklaring PVV Limburg. Er zijn vragen gerezen over de handelswijze van de penningmeester. Op basis daarvan heeft de fractie een onafhankelijk accountant opdracht gegeven een controle uit te voeren.


Deze controle vind vrijdag februari plaats.

Bezig met een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Dat geld gebruikte hij onder meer om zijn drank- en drugsverslaving te financieren. Harm Beertema ( PVV ) betoogt over Nederlands onderwijs.


Eerder bleek al dat de partij zich compleet heeft vergist in de nieuwe lijsttrekker voor de Rotterdamse gemeenteraadsverkiezingen, net kreeg de fractie in Limburg ook nog eens te horen dat het bijna 179.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts