woensdag 29 juli 2015

Dimence pikeursbaan

Deze locatie biedt ambulante behandeling en deeltijdbehandeling. U leeft en slaapt thuis. Deeltijdbehandeling bestaat uit een aantal dagdelen per week. De behandeling kan individueel plaatsvinden of in een . Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst.


Op deze locatie bieden wij hulp aan volwassenen vanaf jaar en ouderen met psychische problemen.

Ook naasten betrekken wij bij onze hulpverlening. Kringen op deze locatie. Naast een dimence vind je ook zorg. Dimence Groep, Pikeursbaan Deventer. Bezoekadres Pikeursbaan 3. GT Deventer Toegankelijk voor gehandicapten: ja.


Rolstoeltoegankelijk Rolstoeldoorgankelijk Lift of traplift aanwezig. Aangepast sanitair, aangepast toilet .

Een behandeling volgen in een gastvrije omgeving, waar aandacht is voor elkaar, waar je prettig kunt verblijven en waar ruimte is voor rust en reflectie. De winkel is vermeldt in categorie Zorg. En had al jaar een vaste psychiater, die mijn psygotherapie gaf. En ik raakte daar vaak erg van in de wa. Lees ons verhaal, verteld door medewerkers, patiënten en familie.


Specialiteit: Klinisch psycholoog. Samen met de patiënt en. Gerrits is ontwikkelingspsycholoog en stafadviseur bij Dienst Onderzoek en. Dagbesteding horeca locatie Pikeursbaan.


Burgemeester Roelenweg ook een groep voor betrokkenen. In Nederland een vrij unieke voorziening voor jongeren. Poliklinische behandeling.


In Deventer start een poliklinisch team verslavingspsychiatrie, bestaande uit een psychiater, GZ-psycholoog en sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen aan de Pikeursbaan. Het poliklinische aanbod bestaat op dit moment . Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Zowel behandeling van psychische problemen, als ook preventie daarvan. Dit kan vanuit de thuissituatie, via opname of via internet.


Psycholoog of psychiater.

Jeugd ggz helpt kinderen, jongeren en hun ouders met verschillende problemen. Verouderd of onvolledig? Wijzig deze gegevens Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht met . Na een verbouwing van ruim een half jaar, is op januari onze locatie aan de Pikeursbaan weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts