maandag 13 juli 2015

Platte luchtkanalen

Ventilatiekanalen en verschillende soorten ventilatiebuis en spirobuis koopt u voordelig online bij Ventilatieland. Luchtkanaal in diverse soorten en maten. Gratis verzending vanaf euro.


Op zoek naar luchtkanalen of hulpstukken voor u luchtkanaal ? Bij Spirototaal vindt u altijd wat u nodig heeft!

Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Wij produceren standaard rechte luchtkanalen met een lengte van . Ik weet dat bij het plaatsen van een damkap de keuze van het afvoerkanaal van groot belang is. Ik heb eens op een beurs in Nederland gezien dat er platte luchtkanalen bestaan met speciale lamellen in de bochten om de luchtstroming te bevorderen.


Dit zorgde ervoor dat het debiet in de leiding bijna . De gladde binnenwand van het dubbelwandige luchtkanaal is uitgerust met antistatische en antibacteriële additieven om ophoping van stof en het uitbreken van bacteriehaarden te . Het luchtkanaal heeft een flexibel segment waarmee eenvoudig bochten kunnen worden gemaakt.

Eén uiteinde is voorzien van een rubberen dichting, het andere uiteinde heeft een zoekende rand. Zo worden eenvoudig twee luchtkanalen verbonden en wordt er voor een bijzonder goede luchtdichtheid gezorgd. Met schone lucht is het gezonder ademen. Als op maat ontworpen systeem kan HRV de luchtkwaliteit, energie-efficiency en temperatuurbeheersing aanzienlijk verbeteren.


Het Vasco Easyflow instortsysteem bestaat uit platovalen kunststof kanaalstukken van meter lengte. De stukken worden over elkaar geschoven en met de meegeleverde montagebeugels vastgemaakt aan de vloer, wand of plafond. De Easyflow luchtkanalen kunnen dankzij het flexibele middenstuk in horizontale richting . Beugels, spanbanden en toebehoren. Rechthoekige kanalen maatwerk.


Mecano systeem voor chape. De volledige productie van luchtkanalen (standaard ronde kanalen, ronde Vergaductkanalen met luchtdichte naa rechthoekige kanalen, instortkanalen, verkoperde antibacteriële Bactefree-kanalen en productie op maat) gebeurt in onze productiesite te Oudenaarde (BE) door hooggeschoolde arbeiders en een innovatief . Er moet bijzondere aandacht zijn voor het voorkomen van vervuiling van de luchtkanalen tijdens de bouw. De platte metalen kanalen worden behandeld met een speciale laklaag om te weerstaan aan de zuurtegraad van beton en chape om zo aan de tand des tijds te weerstaan.


Er wordt gewerkt met metalen kanalen omdat deze de “brute kracht” van een werf probleemloos overleven daar waar kunststof kanalen . Eén mogelijkheid zijn platte kunststof kanalen. Deze worden ingewerkt in vloeren, muren of valse plafonds.

Een andere mogelijkheid zijn de klassieke metalen ronde spiraliet buizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts