donderdag 16 juli 2015

Buderus verwarmingsketel

Natuurlijk raden we u een ketel met condensatietechnologie aan, want daarmee kunt u maand na maand en jaar na jaar besparen op uw elektriciteitsfactuur. Met gas kunt u meestal genieten van vermogensmodulatie. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Tijdens de warmere maanden zetten we deze op zomerstand zodat enkel het boiler deel nog werkt en niet meer de CV. Dit doe je met het derde knopje van rechts op het bedieningspaneel (zie foto hieronder) naar links te zetten op . Verbrandingssysteede stookolie wordt via de brander in het verwarmingslichaam van de verwarmingsketel verspreid.

Het mengsel van stookolie en lucht verbrandt onmiddellijk en verwarmt de watercircuits in het verwarmingslichaam. Het water wordt verspreid vanuit een circulatiepomp, die het warme water via een . Je oude verwarmingsinstallatie vervangen door een gascondensatieketel loont. Je bespaart jaarlijks tot op je energiefactuur. Het onderhoud van uw verwarmingsketel is zelfs wettelijk verplicht.


Een gasketel dient u in Vlaanderen om de twee jaar te laten nakijken en in Wallonië om de drie jaar. Een ketel die werkt op stookolie, steenkool, hout of pellets zelfs elk jaar. Die verplichting geldt voor de gebruiker van de cv-ketel.


Werkt nog goed maar heeft wel een kuisbeurt nodig.

BIT Service werkt al jarenlang met dit betrouwbare en veilige merk. Buderus ketelonderhoud nodig? Kw en een tapwater debiet van . Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Lijkt je dit interessant? Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant.


Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw CV ketel? Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment met alle top merken ketelonderdelen tegen een vaste lage prijs. Ketelonderdelen vervangen? Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn. Speciaal hiervoor hebben wij een onderdelenkiezer.


Als u overweegt een nieuwe verwarmingsketel voor u huis aan te schaffen, zou u de optie om een condensatieketel te kopen serieus moeten overwegen. Deze ketels zijn extreem efficiënt en besparen bovendien energie . BUDERUS verwarmingsketel van de stopzetting van een varkensbedrijf, is in perfecte staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts