dinsdag 21 juli 2015

Beamix 2774

Super licht verwerkbaar. Lees hier meer informatie. Ook voor sterkzuigende bakstenen. Metselen en voegen ineen.

Doorstrijkmortel beamix. Weber Beamix is fabrieksmatig vervaardig op basis van NEN-EN 998-2. Voegmortel 3voor het voegen van metselwerk. Deze mortel voldoet aan EN 998-en CUR- Aanbeveling 61.


Alle productspecificaties . Goede stapeleigenschappen.

Waalformaat (210X100X50) mm voegdikte , ± kg m². Dikformaat (210X100X65) mm voegdikte, ± kg m². Genoemde verbruiken zijn gebaseerd op praktijkgegevens en dienen derhalve slechts als indicatie.

Hulpstoffen: additieven die de verwerking optimaliseren en vochttransport . Overige kleuren op aanvraag. Verpakkingseenheid Per zak à 25kg. Toegepast bij het voegen van metselwerken alle voorkomende metselstenen en.


Prijzen zijn exclusief btw. Meld u aan om onze prijzen te zien! Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Beamix 3bestellen voor de scherpste prijzen bij Bouwbestel.


Beamix voegmortel 3per zak van 25kg in antraciet.

Geschatte aantal m2: 40. Type klus: Voegen gevel. Verwijderen oud voegwerk: N. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel .

Indien droog opgeslagen in de originele verpakking, . Het voegen van metselwerk van bakstenen, kalkzandstenen, betonstenen, steenstrips en natuursteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts