dinsdag 14 juli 2015

Nefit cv ketel storing 6

Na resetten start ie weer op en gaat het een tijdje goed. Eerste Hulp Bij Storing. Nefit HR combi code 6. Slaat je ketel weer aan? De fabrikant van de cv - ketel is niet verantwoordelijk voor schade die is ontstaan doordat.


Toestel in bedrijf stellen.

Bijvullen en ontluchten. Het water is wel warm bij de kranen maar de cv wordt niet warm. Mijn ketel slaat steeds vaker af en geeft dan een 6A foutcode.


Bewaar deze gebruikersinstructie dus altijd bij de ketel. Werkzaamheden die niet zijn opgenomen in deze gebruikersinstructie moeten door een installateur worden uitgevoerd. Display en servicecodes tijdens storingen en oorzaken. Het cv -toestel uitsluitend gebruiken overeenkomstig zijn doel en.


Wijzigingen op grond van technische verbeteringen voorbehouden! Sinds hebben wij grote problemen met onze cv installatie.

Probleem met de CV ketel : Geen verwarming, Waakvlam is uit. Problemen doen zich voor sinds: Minder dan een week geleden. Maar als je problemen hebt met storing 6A betekent dat de vlam niet gemaakt kan worden. Ik vermoed dat je gloeiplug, ionisatiepen of gasblok slecht is waardoor je storingscode 6a krijgt. De ketelfabrikant gaat een brief sturen naar alle consumenten met een TopLine cv - ketel , waarin geadviseerd wordt de brander te vervangen, wanneer dit nog niet gebeurd is.


Het gaat om de typen TopLine, . Cv - toestel voor de reiniging voorbereiden. Draaiknop voor maximale cv-aanvoerwater-tem- peratuur. Storing : Reset wordt uitgevoerd. Deze code verschijnt na het drukken. CV - ketel functio- neert normaal).


Storingcode 6A : Er treedt geen ionisatie op na ontsteekfase, de gloeiplug werkt niet. De gloeiplug heeft een zeer betrouwbaar keramisch gloeielement, dat er voor zorgt dat zelfs in een vochtige omgeving de ketel altijd kan worden ontstoken. In de lijntekeningen van deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts