dinsdag 7 juli 2015

Cilinderslot vervangen driepuntssluiting

Wil je een meerpuntssluiting vervangen let dan op dat het nieuwe slot de juiste maatvoeringen heeft. Lees hier waar je bij aanschaf en montage op moet letten. Het vervangen van het cilinderslot.


Een cilinderslot vervangen kunt u ook zelf. Mocht u er niet uitkomen dan kan de slotenmaker uw hang- en sluitwerk tegen lage kosten vervangen. Leer hier hoe u zelf uw cilinderslot vervangt.

De Slotenmaker 3doet het voor u! Koop je een nieuwe deur en moet je een puntssluiting infrezen, dan kun je dit het beste overlaten aan een aannemer of vakman. Is je oude meerpuntssluiting kapot of wil je een meerpuntssluiting vervangen. Actie Meerpuntssluiting. Wist u dat woningen die niet voorzien zijn van meerpuntsluitingen veel vaker het doelwit zijn van inbrekers? Een meerpuntsluiting zorgt er voor dat in meer dan van de gevallen een inbreker uw deur voorbij gaat.


Een veilig gevoel bij u thuis begint dus bij uw voor- en achterdeur. Hij was op dat moment niet in de gelegenheid om het slot te vervangen. Het is het afwachten wanneer hij weer tijd heeft.

Nu heb ik mij bedacht dat ik het misschien wel zelf kan . Een slot vervangen of een beslag monteren is niet echt ingewikkeld. In de meeste gevallen kunt u simpelweg het bestaande slot vervangen door een passend Nemef vervangingsslot. Wanneer u kunt omgaan met een hamer, beitel en boor, dan kunt u dit gewoon zelf.


De producten van Nemef worden compleet gelever . Wanneer u eerst een oplegslot had of meerdere inbouwsloten, zitten de oude gaten nog in de deur. Die vallen vaak op andere plaatsen dan de nieuwe gaten bestemd voor de driepuntsslot. Het resultaat is niet mooi!


Als u driepuntssloten wilt om een bestaande inbouwslot te vervangen , dan moet er even worden gekeken . Zoals u heeft kunnen lezen vervangen wij elk soort slot. Of dit nu een cilinderslot is voor een huis, garagadeur, kanteldeur of voordeur is. Geen enkele deur is te moeilijk voor ons. Daarnaast is het voor ons ook geen probleem als het om een driepuntssluiting gaat. Wij zijn de expert op het gebied van alle sloten onder alle.


Wij hebben ook een veilige SKGDriepuntssluiting ter vervanging van uw oude LAPERCHE sluiting (lees meer). Opbouwslot met meerpuntssluiting vervangen. Sommige voordeuren maken nog gebruik van een opbouwslot dat op de deur is gemonteerd. Dit slot is het best te vervangen.


Afmonteren nieuw slot , beslag en cilinder.

Heeft u al een bestaande verlengde cilinder en wilt u deze vervangen door een nieuwe cilinder dan kunt u de lengte bij bestelling doorgeven. Een meerpuntssluiting is een slot dat vanuit één punt bediend wordt en waarmee de deur op punten wordt vergrendeld. Beveilig uw deur optimaal met onze driepuntssluiting.


Een driepuntssluiting ( ook wel een meerpuntssluiting genoemd) werkt in principe hetzelfde als een normaal slot , maar de naam zegt het al. Oude sloten kunnen in de meeste gevallen gewoon vervangen worden door een driepuntssluiting. Alle noodzakelijke deurbeveiliging en deursloten vindt u bij GAMMA.


Zoals cilindersloten en veiligheidssloten. Slot vervangen voor driepuntssluiting of extra cilindersloten aanbr. Type klus: Rolluik plaatsen of vervangen. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Bijna wekelijks komen wij . Spring naar Penslot - Penslot. Pensloten bestaan uit delen, het slotdeel en het deel met de pennen. Eén of twee pensloten worden vaak gebruikt als extra beveiling en toevoeging op het hoofdslot.


Naast deze soorten sloten zijn . Bent u uw sleutels verloren of zijn ze gestolen? Kunt u niet meer slapen bij de gedachte dat iemand anders uw sleutels heeft gevonden en bent u bang dat hij elk moment kan binnenlopen? Wij begrijpen deze gedachte en daarom voeren wij meteen een spoedreparatie voor u uit. Het slot uitboren en vervangen doen wij zo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts