vrijdag 17 juli 2015

Truma c6002 storing

Daar de temperatuur onderweg niet warm is zullen we de kachel zeker nodig hebben. Hallo allemaalWij zjn sinds kort de trotse eigenaar geworden van een Fiat ducato met daarop een adriatik 6SL Coral. Nu wil ik de boiler uitproberen maar ik krijg hem niet aan de praat met de originele handleiding.


Ik weet zelfs niet of de boiler het wel op 220Volt doet of alleen maar op gas? Ledje brand groen en geeft geen storing , heeft iemand een idee waar ik zou moeten zoeken? Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Dit, tussen de minuten en ongeveer minuten. De ketel is in goede staat en onlangs geheel gecontroleerd.


De kachel start en brandt prima en . Gr Ruud :lol: dat doe ik later wel ! Pas op later kan wel eens te laat zijn ! Daarvan zijn twee typen populair. Verbranding heeft plaats in een gesloten warmtewisselaar die verse lucht onder de caravan inneemt en rookgassen.

Zo kunt u de verwarming op de camping met de 12V-voeding helemaal zonder huishoudaccu gebruiken. Lees hier meer over de verschillende modellen! Koop of Verkoop truma op Marktplaats. LET OP Sommige onderdelen gaan op bestelling.


Voor ingebruikname die-. Truma Boiler onderdelen. Controleer of de schoor-. Hij doet het niet is een zeer rekbaar begrip. My 2V switch was accidently turned on before I had a chance to re fill the system with water, as I had drained the van down for the winter, which meant the element heated up with no water in the tank.


I filled up the system turned on the heating and had air blowing out only slightly warm I thought . In geval van defecten of storingen , een gespecialiseerd atelier raadplegen! De kolf van 10l van het warmwatersysteem TRUMATIC of gecombineerd met. ALWAYS READ THE USER GUIDE BEFORE BUYING.


Toon onderwerp - storing trumatic C. Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail. Wij feliciteren u van harte met uw nieuwe camper en spreken onze dank uit dat u voor een kwaliteitsproduct hebt gekozen van de firma Dethleffs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts